4.7 sterren uit 75 reviews

Op 18 juni 2017 een mooi familie feest gegeven op de Juliana, een prachtige en rustige vaarroute De bediening was vriendelijk en goed verzorgd, een prachtig buffet al met een top feest geweest
Namens alle collega's van Sodexo Leiden J&J willen wij jullie bedanken voor de goede zorgen tijdens ons bedrijfuitje. Alles was tot in de puntjes verzorgt door jullie. Bedankt, het was helemaal top
Op 27 mei 2017 hebben wij gevierd via Varend Feesten,dat wij samen 160 jaar oud zijn geworden.Dit feest vond plaats op de ons bekende Partyboot de "Koningin Juliana" van Rederij van der Meer. Peggy met haar crew heeft ons en onze gasten onvergetelijke uren bezorgd en alle voordien gemaakte afspraken zijn tot in de puntjes uitgevoerd. EEN GROTE KANJER ! Willemien en Willem
Op 20 mei 2017 zijn we met onze vereniging wezen varen met rederij Varend Feesten. We werden zeer hartelijk ontvangen door het personeel en hebben een voortreffelijke dagtocht gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het was precies zoals afgesproken. Onze leden waren zeer te spreken over deze dagtocht. Het is zeker een aanrader om bij deze firma een dagtocht of feest te houden Huub
14 mei 2017 een geweldige middag gehad met de Koningin Juliana. Met een kleine groep (21 man) toch een thuis gevoel. Gastvrije vriendelijke bediening, heerlijk buffet, leuke vaarroute. Enthousiaste reacties van de gasten. Heel "bejaard" vriendelijk! Voor herhaling aan te bevelen. Groet, Frieda den Heijer
Goede morgen, Gisteren hebben wij een heel fijne dag beleefd, natuurlijk het weer speelde een belangrijke rol maar ook als was dat anders geweest dan zorgde het geheel toch voor een onvergetelijke dag. De tocht was prachtig en de verzorging kwalitatief en wat presentatie betreft uitmuntend! Onze complimenten voor iedereen die ons een heel bijzondere herinnering hebben bezorgd. Nogmaals dank voor een geweldige belevenis. Groeten Henriëtte en Loek Banning
Ons koor "droger kan niet" heeft een geweldig 2e lustrum gevierd op partyschip "de Koningin Juliana"! We hebben genoten van het zeer uitgebreide buffet. De bediening was super. Het was een fantastische dag. Over 5 jaar zeker weer!
Op maandag 8 mei hebben 75 senoren met hun familie een fantastische dag beleefd. Bewoners, familie en professionals zijn diep onder de indruk van de flexibiliteit en inzet van alle medewerkers van de Koningin Juliana. Er was geen moeite teveel, en we hebben alleen maar vriendelijkheid gezien. Heel hartelijk dank namens alle deelnemers, we hebben een superdag gehad! Beslist een aanrader!
Eind april hebben wij met ons team een geweldig jubileum/teamuitje gevierd op boot van rederij van der meer. Ze hadden voor ons budget een heerlijk passend buffet georganiseerd, echt super, ook werd er rekening gehouden met diëten.Geweldige bediening en super verzorgd ! Ik hoop zeker nog eens terug te komen bij hun, voor een feest of partij ! Ik raad het een ieder aan!!! Marina van Haaster
Hallo Peggy,  Wat een sfeertje gisteren op die gezellige boot van jullie. Het voelde bij onze kennismaking al goed aan maar gisteren was het helemaal top. Iedereen was zeer verrast, de ruimte en al die dekken, waar je kon vertoeven. Ik heb al veel enthousiaste  appjes gekregen, van alles top, leuke bediening vriendelijk en attent, het eten heerlijk, de petitfours,  de taart en dan ook nog prachtig weer, eerst bewolkt en aan het eind nog zonnetje  Wat kan ik hieraan nog meer toevoegen!. Dat het een prachtige herinnering blijft, mede door jullie  enorme inzet en daarbij dank ik jullie hartelijk. Ook in het bijzonder Willem, die ons zo rustig en vriendelijk door het prachtige natuurgebied loodste.   Absoluut voor herhaling vatbaar en we zullen dat zeker kenbaar maken o m ons heen.  Zodra de factuur binnen is zal ik voor snelle betaling zorgdragen.    Hartelijke groeten,  diny
Het was weer een groot feest om  na tien jaar onze vijftigste trouwdag te vieren met familie en vrienden. De uitstekende organisatie, de uitgebreide , heerlijk lunch, jullie vriendelijke personeel, de sfeer en de souplesse waarmee alles geregeld kon worden was heel plezierig Jullie zijn gewoon heel aardige mensen!! Ook het varen op jullie boot door het mooie Holland was weer een belevenis, zowel voor kleine kinderen als volwassenen. Iedereen was ook deze keer heel enthousiast. Men rekent er op  om over tien jaar weer met  jullie in zee te gaan.   Al met al een aanrader voor iedereen, die een heerlijk feest wil vieren. Zelfs de kosten (Holland!) vallen heel erg mee.  Groeten van Dik en Ineke van Dijk
Beste Peggy en Peter, we willen jullie bedanken voor de zeer goed verzorgde Ringvaart tocht met een Cruqius bezoek in Heemstede. Dit bezoek is een aanrader! Ons 50-jarig huwelijksfeest is mede door jullie inzet zeer geslaagd. Catering en buffetten waren van grote klasse. Al onze gasten roemden de ambiance en ook voor jullie medewerkers was er veel lof! Jullie vormen met elkaar een voortreffelijk team. En ' last but not least 'de Koningin Juliana zelf is een schip optimaal uitgerust voor dit soort evenementen. We kijken met tevredenheid terug op deze 21e juni 2016. Hartstikke bedankt allemaal van Babs en Herman Scheper en al onze gasten!

Een zeer goed verzorgde rondvaart Groene Hart met Varend Feesten!!!

Op 16 juni j.l. hebben we de 65ste verjaardag van mijn man Cor gevierd op partyboot de Koningin Juliana van Varend Feesten. De rondvaart Groene Hart was fantastisch en de plassen gelegen in het Groene Hart zoals de Kagerplassen zijn zeer de moeite waard. Wat hebben we kunnen genieten van elkaars gezelschap en de heerlijke catering.

Laaiend enthousiast!!!

Iedereen is laaiend enthousiast en lovend over de zeer goede verzorging aan boord van de partyboot. We hopen in de toekomst nogmaals gebruik te mogen maken van een door jullie aangeboden vaartocht. We willen jullie hartelijk bedanken voor de zeer goed verzorgde vaartocht. Carla en Cor de Pijper

Robijnen huwelijk vieren op de partyboot van Varend feesten!!!

Zoekende op het internet op partyboot Zuid Holland kwamen wij terecht bij Rederij van der Meer en hebben wij op 20 oktober 2012 ons robijnen huwelijk (40 jaar) gevierd op de partyboot de Koningin Juliana. Tijdens het feest hebben we een prachtige vaartocht gemaakt over de Kagerplassen en door het Groende Hart. Wat hebben wij en onze gasten genoten van de feestelijke dag op deze partyboot! Het was in één woord fantastisch!

Koninklijk verwend bij Rederij van der Meer!!!!!!

Alles was tot in de puntjes geregeld. Prima verzorging, allen attent en heel vriendelijk. Het verblijf op partyboot de Koningin Juliana is echt een aanrader voor mensen die iets te vieren hebben. Wij voelden ons koninklijk verwend.

Partyboot Zuid Holland

Heel hartelijk dank! Arie en Roelie Overduin

Ouderenreis Rockanje kiest het ruime sop met de partyboot van Varend Feesten!!!

Dankzij het zoeken op het internet op partyboot Zuid Holland kwamen wij terecht op de website van Rederij Van der Meer. Al enige tijd wilden wij een unieke activiteit ondernemen en een rondvaart over het water leek ons daarom zeer leuk. Na goed contact met de eigenaren en het doornemen van de informatie besloten wij een rondvaart te boeken. De vele mogelijkheden die zij bieden zoals onder andere lunch aan boord heeft er uiteindelijk toegeleid dat de rondvaart gemaakt moest worden met de Koningin Juliana.

Uitgebreide rondvaart met de partyboot Koningin Juliana

De rondvaart die ruim vier uur duurde, voerde ons over de Kagerplassen, Westeinderplassen, Braassemermeer en eindigde in Warmond. Dankzij het prachtige weer, kon er buiten genoten worden van de rondvaart en konden vele bezienswaardigheden waargenomen worden. Dit kwam mede dankzij de kapitein die ons hier iedere keer tijdig op wees.

Vriendelijk personeel en heerlijk buffet

Wij hebben de rondvaart als geweldig ervaren. Alle afspraken die wij met Rederij Van der Meer hadden gemaakt zijn perfect nagekomen. De ontvangst door de kapitein en bemanning was zeer vriendelijk, het buffet was heerlijk en werd zowel binnen als buiten geserveerd. De bediening was zeer snel gedurende de gehele tocht. Dankzij de lift die aan boord van het schip aanwezig is, kond ook deelnemers die niet goed kunnen lopen eenvoudig aan boord komen. Reiscommissie ouderenreis Rockanje partyboot Zuid Holland  

Feest vieren op de partyboot Koningin Juliana was te gek!!

De partyboot van Varend Feesten zien wij vaak varen en waren nu erg nieuwsgierig of dit leuk zou zijn voor het geven van een feest.  Naar op het internet gezocht te hebben op partyboot Zuid Holland kwamen wij terecht op de site van Rederij van der Meer en dankzij de duidelijke website besloten wij contact op te nemen.

Gezellige partyboot Zuid Holland!!

Bij het bezoeken van een receptie lang geleden viel ons al op dat de boot zeer gezellig ingericht was. Toen wij de boot opnieuw bezochten voor ons feest bleek dat hier niets aan veranderd was. De boot is nog even gezellig als vroeger.

Rondvaart Kagerplassen en Westeinderplassen

Dankzij het mooie weer konden wij en onze gasten gelukkig buiten op het dek zitten. De tocht voer over de Westeinderplassen, de ringvaart en de Kagerplassen. De medewerkers op de boot waren zeer vriendelijk en hielpen iedereen uitstekend. Deze dag was voor ons een dag om absoluut nooit meer te vergeten. De tocht over de verschillende wateren was prachtig, onze gasten genoten van het buffet en ook wij hadden het enorm naar ons zin. Al onze verwachtingen zijn uitgekomen. Gerda en Reinier Van der Steen – Rijsenhout
Wij waren op zoek naar een mooie rondvaartboot voor een middelgroot gezelschap. Na het zoeken op Rondvaartboot Aalsmeer kwamen we terecht bij de rondvaartboot van Varend Feesten,deze geweldige partyboot is een absolute aanrader want wij kijken met plezier terug op deze dag.
We hebben een mooie rondvaart gemaakt in Aalsmeer langs seringen akkers, de Westeinderplassen en de Kagerplassen. Het was een erg mooi gebied om door te varen. De bediening was overigens net als het eten erg goed en verzorgd.

Met de rondvaartboot Aalsmeer varend door geweldige bovenlanden van de Haarlemmermeer!!

Het leuke van deze rondvaartboot is dat je makkelijk overal heen kan lopen en iedereen even kan spreken. Ook de lift is ideaal, zeker voor de drie oude personen. Alles is goed verlopen en iedereen had het naar zijn zin. We kijken er met plezier op terug en krijgen alleen maar goede reacties en mooie bedankjes. Jan en Lenie van der Hoorn rondvaartboot-Aalsmeer
Een echte aanbeveling voor iedereen is de partyboot Koningin Juliana” Onlangs hebben we een geweldige familiedag mogen beleven op partyboot de Koningin Juliana van Varend Feesten. Tijdens een rondje met de partyboot Groene Hart konden wij genieten van elkaars gezelschap. Via het internet kwamen we in aanraking met Varend Feesten. De website gaf ons een beschrijving en foto’s welke voldeden aan hetgeen wij zochten.

Partyboot Groene Hart oftewel partyboot Koningin Juliana is gezellig ingericht

De partyboot is ruim en gezellig ingericht, de bediening was heel behulpzaam en het buffet was uitstekend. Ook kregen we een plezierige medewerking om dingen naar eigen wens aan te passen. Kortom wij hebben een prima middag gehad en zullen jullie beslist bij anderen aanbevelen. Familie Koetsier – Pijnacker

“De partyboot Koningin Juliana is een echte aanrader voor iedereen.”

Onze bruiloft op partyboot De Koningin Juliana van Varend Feesten was geweldig. Het is de mooiste boot in de omgeving, waar wij ons direct thuis voelden. Het is een sfeervolle partyboot, met een eigen keuken aan boord! Het meedenken, de flexibiliteit en de klantvriendelijkheid gaven de doorslag om op deze partyboot onze bruiloft te vieren.

Bruiloft op partyboot was geweldig!!

Wij zijn blij dat we ons huwelijk aan boord van de Koningin Juliana hebben gevierd. Het was een onvergetelijke dag, mede dankzij jullie. Alles was tip top in orde en het eten was heerlijk. De rondvaart over de Westeinderplassen en de Kaag was een mooie boottocht. Kortom de partyboot is een echte aanrader voor iedereen! Letterlijk al onze gasten vonden het fantastisch. Bedankt voor jullie gastvrijheid en klantvriendelijkheid en graag tot ziens! Marcel en Gonny – Hoofddorp bruiloft op partyboot  

Bruiloft op partyschip de Koningin Juliana

Trouwen op een boot heeft als groot voordeel dat je alle gasten de gehele bruiloft bij elkaar hebt. tevens lopen er geen andere mensen doorheen wat vaak gebeurt als je een zaal huurt. Daarom hebben wij besloten te trouwen op een partyboot.

Trouwen op een boot van Varend Feesten was geweldig!!

Via het internet kwamen wij het partyschip de Koningin Juliana van Varend Feesten tegen. Na een prettig gesprek hebben we voor deze boot gekozen. Het trouwen op dit partyschip is ons super bevallen en we hebben ervan genoten. Het is allemaal volgens de gemaakte afspraken verlopen. Tijdens de bruiloft hebben we met het partyschip over de Zuid-Hollandse plassen gevaren. Het was prachtig om de omgeving weer eens vanaf de waterkant te bekijken. We hebben enorm genoten! Het eten was heerlijk en iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Kortom het was geweldig! Ralph & Susanne Hoogervorst – Den Haag

Rondvaart Noord Holland met Seniorenkoor Eigenwijs

Via de Ringvaart van het Haarlemmermeer naar de Zaanse Schans

De Rondvaart Noord Holland met het Seniorenkoor Eigenwijs was ook dit keer een succes. Via de Ringvaart van het Haarlemmermeer zijn we met partyboot de Koningin Juliana naar Amsterdam gevaren en vervolgens via het Noordzeekanaal naar de Zaanse Schans.

Rondvaart Noord Holland was fantastisch

De rondvaart Noord Holland was fantastisch en alles was weer prima verzorgd. Gerda en ik hebben al over volgend jaar gesproken, want in september 2013 bestaan we 15 jaar. Met zoveel ouderen is een boottocht het beste. Sommigen kunnen niet ver meer lopen, dus dat geeft problemen. Dus we hopen in januari weer bij jullie te komen. Gerda en Hanny – Seniorenkoor Eigenwijs Rondvaart Noord Holland
Het mooiste feest van mijn leven, helemaal top!” Verjaardag vieren op partyboot de Koningin Juliana was geweldig! Door enthousiaste verhalen van andere mensen ben ik bij Varend Feesten terecht gekomen. Omdat de Koningin Juliana een mooie boot is en groot genoeg is om een feest op te geven, heb ik gekozen om mijn vijftigste verjaardag te vieren op de partyboot van Varend Feesten.

Verjaardag vieren op partyboot met rondvaart Westeinderplassen

Ik had het mooiste feest van mijn leven, helemaal top! Het was erg gezellig met al mijn familie en bekenden. Mijn grote vriend Marco de Hollander die zong en we hebben de polonaise gelopen. Ook hebben we nog bingo gespeeld. Alles is volgens onze verwachtingen verlopen en we mochten zelfs eerder aan boord van de partyboot om spullen klaar te zetten. De kapitein heeft ons goede gevaren, het personeel was heel behulpzaam en het eten was super. Mijn moeder vond het ook prachtig! Sjaak Vermeulen – Nieuwveen verjaardag vieren op partyboot

“Onze gasten en wij waren zeer enthousiast over varen op de partyboot Koningin Juliana.”

Feest vieren op partyboot de Koningin Juliana was fantastisch. Via het internet kwamen we op de website van Varend Feesten en lazen wij goede referenties. Varen op de partyboot was een feest.

Feestvieren op partyboot de Koningin Juliana was geweldig!!

In eerste instantie wilden wij de vaartocht door het Groene Hart maken. Maar men was bezig met een brug of viaduct waardoor er niet door ’t Groene Hart kon worden gevaren. We hebben daarom gekozen om te varen over de Kagerplassen en de Westeinderplassen. Dit was geen enkel probleem overigens want iedereen genoot en het weer speelde daar ook een heel positieve rol in.

Enthousiasme over de partyboot

Het varen op de partyboot voldeed aan onze verwachtigen, geheel zoals afgesproken. Alles was goed verzorgd en zag er schoon uit. Onze gasten en wij waren zeer enthousiast. Tijdens het varen over de Kagerplassen en de Westeinderplassen konden we heerlijk genieten op het bovendek in de zon met een hapje en een drankje. Het is een leuke manier om een feest te vieren. Zeer ontspannen en bijzonder! Familie Keizer – Ouderkerk aan de Amstel

Trouwen aan boord van partyboot de Koningin Juliana

Daniel en ik zijn onlangs getrouwd op partyboot de Koningin Juliana van Varend Feesten. De combinatie van onze bruiloft met vaartocht Kagerplassen was geweldig. Al onze gasten waren erg enthousiast over de partyboot en het geweldige personeel. Het personeel zorgde voor een gezellige sfeer.

Bruiloft met vaartocht Kagerplassen was geweldig!!!

Tijdens de ceremonie en het feest hebben we met de partyboot een vaartocht gemaakt over de Kagerplassen en het Braassemermeer. We willen jullie bedanken voor de geweldige dag. De taart was heerlijk, de disco was geweldig en we waarderen het heel erg dat jullie ons bleven vragen wat wij wilden en dat jullie ons hielpen met het maken van de beste beslissingen. Daniel & Corin Turner – Engeland partyschip-feestlocatie-13

Verjaardag vieren met catering aan boord

Via partyboot Zuid Holland op het internet kwamen wij in aanraking met Varend Feesten. De website gaf ons een beschrijving en de foto’s die voldeden aan hetgeen wij zochten om mijn 60e verjaardag te vieren.

Gezellige partyboot in Zuid Holland

De partyboot is gezellig ingericht . De bediening was heel vriendelijk en het eten en drinken heel lekker. Onze twee kleinzoons mochten achter het stuur zitten bij de kapitein wat ook erg leuk was.

Kagerplassen en Westeinderplassen

We hebben een prima middag gehad. Onze familie en vrienden vonden het allemaal heel bijzonder om te varen over de Kagerplassen en de Westeinderplassen onder het genot van een lunch, buffet en een koffie- en theetafel. Het is een aanrader voor iedereen. Wij zijn heel blij dat we met deze partyboot zijn gaan varen. Het was echt een prachtige vaartocht en het was heel verrassend hoe we ons feestje hebben kunnen vieren met onze vrienden en familie erbij. De kleinkinderen hebben het er nog over. Familie de Jong – Amsterdam

Geweldige boottocht met de partyboot Kagerplassen van Varend feesten

Wij hebben al eerder een prachtige boottocht gemaakt met de partyboot Koningin Juliana van Varend Feesten en waren zeer te spreken over de mooie vaarroutes en de goede verzorging. Daarom hebben wij ook dit keer weer gekozen om met deze “partyboot Kagerplassen”  door Zuid Holland en Noord Holland te gaan varen. Deze keer hebben we de geweldige Kagerplassen en Westeinderplassen bezocht. De boottocht was top geregeld.

Boottocht was top geregeld!

Alles was weer tot in de puntjes verzorgd aan boord. Het was een mooie boottocht met de partyboot van Varend Feesten over de Kagerplassen Westeinderplassen en Braassemermeer!

Partyboot Kagerplassen

Familie van Zoen – Roelofarendsveen

Bedrijfsuitje op het water met partyboot Koningin Juliana van Varendfeesten!!

Rederij van der Meer is een klant bij ons en wij hebben al eerder een feestje op de partyboot gehad dit feestje was toen erg goed bevallen en daarom hebben wij besloten ons bedrijfsuitje op het water weer met de partyboot van Rederij van der Meer te gaan doen.

Vorig feestje erg goed bevallen!!

De boottocht vertrok vanaf Burgerveen en ging via de Ringvaart van de Haarlemmermeer naar de Braassemermeer en Kagerplassen. Dit partyschip leent zich heel goed voor alle leeftijden, kinderen hebben lekker zitten tekenen, voor iedereen is er voldoende gelegenheid om zowel binnen als buiten te zitten. Voor degene die van het heerlijke weer wilden genieten kon terecht op het bovendek. Verder was het eten en drinken prima verzorgd en ging alles naar verwachting. bedrijfsuitje op het water

Heerlijke rondvaart over de Kagerplassen met rondvaartboot Koningin Juliana

Wij hebben een heerlijke rondvaart over de Kagerplassen gemaakt met rondvaartboot Kagerplassen van Rederij van der Meer oftewel met het prachtige partyschip Koningin Juliana van Varend Feesten!!! Alles was prima verzorgd onze complimenten hiervoor!!

Heerlijke rondvaart met prachtige Kagerplassen!

Wij zullen de Rederij zeker bij anderen gaan aanbevelen. Linda Odekerken- personeelsvereniging de Zevensprong

Met de partyboot Groene Hart cruise gemaakt!!

Via de buren die in augustus 2012 hun 40- jarig huwelijksfeest bij Varendfeesten hadden gevierd zijn wij door het enthousiasme van onze buren bij Rederij van der Meer terechtgekomen. Onze eerste kennismaking was direct positief. Hierdoor besloten wij met de partyboot Groene Hart een cruise te maken.

Het varen met de partyboot van Varendfeesten was boven verwachting!

Dankzij een gastvrij onthaal, goede bediening, heerlijk eten, de rolstoeltoegangkelijkheid, een vriendelijke kapitein en het ter plekke meedenken van de bemanning is dit voor ons een onvergetelijke dag geworden. Kortom; een perfecte organisatie en een adres om aan anderen aan te bevelen Ton en Marianne van Noorden- Oudekerk aan de Amstel

Partyboot Koningin Juliana als feestlocatie voor het huwelijksfeest van het bruidspaar Petra en Ian!

Wij wonen momenteel in Amerika en wilden graag ons huwelijksfeest op een partyboot in Nederland. Dit omdat ik daar vandaan kom. Ian’s familie vloog voor een paar dagen naar Nederland vanuit Australië en Maleisië. Wij wilden voor onszelf en onze gasten dus een leuke dag hebben waarop we wat van Nederland zouden zien, inclusief het gebied waar ik ben opgegroeid. Wij zijn vanaf het park in Warmond vertrokken en zijn toen via het Norremeer langs de Laak gevaren ( waar ik opgegroeid ben) naar de Kaag gevaren. Vervolgens zijn we via de Kever en het Spijkerboor weer bij het Joppe uitgekomen.

Het varen was boven verwachting!!

Peggy en Peter zijn alle afspraken en verzoeken die wij hadden nagekomen. Ze waren zeer flexibel om ons een aantal keer aan boord te laten komen en dingen door te spreken zodat zowel ik als mijn aanstaande de boot konden zien. Alle afspraken betreffende allergieën en andere wensen voor onze gasten waren tot in de puntjes verzorgd. Het feit dat dit alles geregeld was terwijl momenteel in een ander land wonen nam heel veel stress bij ons weg met de voorbereidingen. We mochten zelf ook een dag voor de bruiloft de tafelopstelling bedenken en alles klaar zetten met onze eigen spulletjes voor de bruiloft. Dit alles laat duidelijk zien hoe Peter en Peggy er alles aan gedaan hebben om het ons naar de zin te maken.

We hebben een onvergetelijke dag gehad en wij zijn hun nog steeds dankbaar!!

De boottocht was geweldig en ook al was het buiten koud, binnen was het warm en genoten wij en onze gasten volop van het uitzicht. De bruidstaart was heerlijk en het eten was geweldig met top-kwaliteit vlees. Peggy had ook prachtige bloemen verzorgd zodat alles super feestelijk was. Dat tezamen met vriendelijk personeel hadden we het ons niet beter kunnen wensen en het heeft deze dag fantastisch gemaakt. Wij raden het een ieder zeker aan die er een bijzonder feest van wil maken!! Petra Vergeer & Ian Rodgers – Amerika huwelijksfeest op een partyboot

Partyschip Koningin Juliana bijzondere trouwlocatie!

Wij wilden geen standaard ceremonie, maar een bijzondere trouwlocatie vandaar dat wij gekozen hebben voor trouwen op een boot. Het partyschip Koningin Juliana van Varend Feesten was daar dan ook een perfecte locatie voor. Om 14.30 uur werd er in Oude Wetering aangemeerd om de bijzonder ambtenaar van de gemeente Kaag & Braassem aan boord te verwelkomen. Waarna de trossen van het partyschip direct weer los gingen zodat er koers gezet kon worden richting de Braassemermeer waar om 15.00 uur de huwelijksplechtigheid begon. Na de huwelijksplechtigheid werden de bode en de ambtenaar weer in Oude Wetering afgezet en ging de vaarroute onder het genot van een heerlijk buffet verder via de Ringvaart van de Haarlemmermeer naar Amsterdam, via de Korstverlorenvaart dwars door de stad om vervolgens het Noordzeekanaal over te steken naar Zaandam. Hier kwamen we perfect op tijd aan om de band en de avondgasten te ontvangen voor de feestavond.

In de avond letterlijk Varend Feesten!!!

Het varen deed helemaal aan onze verwachtigen, en de afspraken zijn allemaal heel goed nagekomen. Het was fijn om te merken dan het personeel goed mee denkt met de invulling van de dag, en doen er naar ons idee alle aan om de dag goed te laten verlopen, waarbij niemand zonder drinken/ eten komt te zitten.

Wij hebben het ervaren als een relaxte, goed geregelde dag!

We hoefden ons geen zorgen te maken of de gasten wel goed bediend zouden worden en hebben zeer veel complimenten gekregen over de kwaliteit van het buffet. Het was zeer ontspannen, en voor alle gasten was er iets naar wens: op het benedendek een relatief rustige ruimte om te praten, een leuke dansvloer en een mogelijkheid om buiten rond te kijken. “Wij zijn ontzettend blij met Peter en Peggy van der Meer. Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een bijzondere locatie. Via internet kwamen we Rederij van der Meer tegen. We konden gelijk een afspraak maken om de boot te bezichtigen en werden goed geholpen om de dag verder in te vullen. Het waren fijne gesprekken waar we met een goed gevoel op terug kijken. Er werd goed meegedacht over het eten en alle hoeveelheden, zodat wij de mensen niet zouden overvoeden. Het is voor ons een prachtige ceremonie geworden midden op het water, wat een prachtig gezicht. De service was ook top, eten en drinken werd goed aangevuld. Wat voor ons ook belangrijk was, was de mogelijkheid van de lift om naar het volgende dek te kunnen voor een van onze gasten. De sfeer op de boot is helemaal super, helemaal na de hulp van Peter en zijn personeel om de boot prachtig te versieren met ballonnen!”

In één woord GEWELDIG!!!!!

Martin en Nanda van der Blom- Koog aan de Zaan Trouwen op een boot

25 jarig bruiloftsfeest gevierd op partyboot Koningin Juliana!!

Onze bruiloft op het water was geweldig, we hebben al heel veel leuke reacties gehad over onze 25 jarige bruiloft wat wij op het water gevierd hebben. Van jong tot oud heeft iedereen het heel erg leuk gevonden en het eten was erg lekker .

Onze bruiloft op he water was fantastisch en wij hebben een geweldige dag gehad.

Voor jullie , blijf het doen zoals jullie doen, jullie komen erg leuk en enthousiast over, gedreven om mensen een leuke dag te geven. Het voelde vanaf het eerst contact goed aan, alsof je tegen een goede bekende aan het praten bent die luistert en aanvoelt wat je bedoeld. Geef de hond een knuffel van ons en iedereen die zondag meegeholpen heeft onze complimenten. Tot ziens, Miranda van Beek.

50ste verjaardag van Gijs de Haan gevierd op partyboot van Varend feesten.

Op zaterdag 6 juli 2013 was het feest op een boot van varend feesten, eindelijk was het eens een zonovergoten dag. Wij mochten de 50ste verjaardag van Gijs de Haan verzorgen op onze partyboot de Koningin Juliana en dit is een super gezellige prachtige dag geworden. De gasten van Gijs en Ingrid hebben de hele vaartocht, die ging over de Kagerplassen, Braassemermeer en de Ringvaart van de Haarlemmermeer heerlijk op ons zonnedek kunnen genieten van de zomerse temperaturen. Tevens viel er genoeg te zien op het water van de Kagerplassen hier was het voor misschien wel het eerst dit jaar enorm druk met recreatievaart. Hieronder kunt u de leuke referentie van Gijs en Ingrid lezen. Beste Peter en Peggy, Vandaag de hele dag nog nagenoten van de fantastische dag van gisteren. Het prachtige weer was natuurlijk een pluspunt, maar de geweldige bediening en het heerlijke eten maakten het tot een onvergetelijke dag. Vandaag heel veel reacties gekregen en die waren allemaal heel enthousiast! We zien de rekening met veel plezier tegemoet, want hoe die ook uitvalt, het is het dubbel en dwars waard geweest. Heel, heel veel dank. Gijs & Ingrid de Haan- Kudelstaart feest op een boot

Varende trouwreceptie aan boord van partyschip Koningin Juliana!!

Wij hebben gekozen om een deel van ons huwelijksfeest op het water te vieren. Onze varende trouwreceptie hebben wij aan boord van het partyschip van Varend feesten gevierd. Wij hebben voor hun gekozen omdat zij flexibel zijn en alles wat wij wilden was mogelijk. Ook was het prettig samenwerken met Rederij van der Meer, alle afspraken werden helemaal nagekomen.

Huwelijksfeest op het water was heel bijzonder!

Het was heel bijzonder, vooral de route die wij hadden genomen om langs mijn ouderlijk huis te varen en de Kagerplassen die ik van vroeger goed ken. Het gezelschap was overwegend buitenlands dus het varen was een hele aparte en mooie ervaring voor hen. Alles verliep hoe wij het hadden voorgesteld en gewild. Het was ook erg fijn dat we de taart via Rederij van der Meer hebben kunnen regelen. Het varen was heel intiem en gezellig, de perfecte manier om onze trouwreceptie te vieren. Rosanna Bueler- Londen huwelijksfeest op het water

Rondvaart over de Kagerplassen met een heerlijke brunch

Via internet zijn wij voor een rondvaart Kagerplassen bij de partyboot Koningin Juliana van Rederij van der Meer terechtgekomen en mede dankzij de centrale ligging van de partyboot hebben wij gekozen om met Varend Feesten te gaan varen. De rondvaart over de Kagerplassen hebben wij als zeer plezierig en ontspannen ervaren. Mede natuurlijk ook dankzij het mooie weer van die dag op 7 juli 2013. Het eten en de bediening waren ook zeer goed. Kortom wij hebben er allemaal erg van genoten en het varen met de partyboot Koningin Juliana en de hiermee gemaakte afspraken met de Rederij waren boven verwachting. Willem van Geest- Rotterdam

Verjaardagsfeestje op het water gevierd op het partyschip Koningin Juliana

Wij hebben gekozen om een verjaardagsfeestje op het water te vieren bij Rederij van der Meer. Omdat bij varend feesten veel mogelijk was hebben wij ervoor gekozen het op het partyschip Koningin Juliana te vieren. De route rondje Groene Hart die we eigenlijk zouden varen kon wegens een stremming in de Oude Rijn niet doorgaan dus werd de route aangepast naar een rondvaart over het Braassemermeer en via de Ringvaart van de Haarlemmermeer naar de prachtige Kagerplassen. Het varen met de partyboot van Varend feesten was helemaal naar verwachting en de gemaakte afspraken zijn prima nagekomen.

Fantastisch weer en een uitstekende service!!

Mede door het fantastische weer en de meer dan uitstekende service aan boord is het voor mij en mijn gasten een voortreffelijk feest geworden. Dhr. van Zuijlen- Hillegom

Gouden bruiloft op het water met de partyboot Koningin Juliana!

Wij zijn bij Rederij van der Meer terechtgekomen omdat alles er goed uitzag en omdat wij mooie recensies hadden gehoord en gelezen over dit bedrijf besloten wij ons trouwfeest op het water te vieren met de partyboot van Varend feesten.

Trouwfeest op het water was Fantastisch!!

Wij hebben een mooie route gevaren over het Braassemermeer en via de Ringvaart van de Haarlemmermeer zijn we naar de prachtige Kagerplassen gevaren. Het varen met de partyboot van Varendfeesten was geweldig en de gemaakte afspraken werden goed nageleefd, hierdoor was alles boven onze  verwachtingen!!

Eten zeer goed!!

In een paar zinnen kan ik het volgende zeggen, gastvrij, fantastisch. Peggy en crew geweldig alsof we elkaar al jarenlang kenden. Eten zeer goed, entourage verzorgd.

Ga zo door!!

Onze gasten waren allemaal blij, ga zo door!!! Groet familie van Hofwegen- Aalsmeer
 

Varen door het Groene Hart met de partyboot van Varendfeesten!

Via vrienden zijn wij terechtgekomen bij het partyschip de Koningin Juliana van Rederij van der Meer en het varen door het Groene Hart. Zij gaven eerder een feest aan boord van dit partyschip. Wij houden van varen, en het varen door het Groene Hart was afwisselend en er was veel te zien. Nog een voordeel is dat je niet in een saaie zaal zit.

Varen door het Groene Hart was een schot in de roos!

Het varen met deze partyboot voldeed geheel aan de verwachtingen en alles wat was afgesproken werd ( zonder probleem) nagekomen in een heel plezierige sfeer. Wij denken nog steeds  met heel veel plezier terug aan de keer dat wij ons feest op de partyboot Koningin Juliana gevierd hebben. Ook aan de reacties van onze gasten is te merken dat het een schot in de roos is geweest.

ook nog lekker eten!!

Familie van Dorsten- Nieuw Vennep  

Rondvaart Groene Hart met de partyboot van Varendfeesten!

Allereerst namens de gehele familie Kraak, complimenten voor de manier waarop u en uw crew ons feest gestalte hebben gegeven! Een prachtige rondvaart Groene Hart op een geweldig schip met een buitengewone catering.

Buitengewone catering, vriendelijke bediening!

Ik heb van de hele familie niets dan lof gehoord over de manier waarop alles verzorgd werd. Mijn familie is vooral voor wat betreft eten en drinken uitermate kritisch en ook hierover niets dan lof. Geweldig schip, geweldige rondvaart door het Groene Hart met de Kagerplassen/ Westeinderplassen en het Braassemermeer, buitengewoon goed verzorgde catering, vriendelijke bediening, een fantastische ervaring.

Kortom in één woord geweldig!

Wij zijn bij Rederij van der Meer terechtgekomen omdat ik al een eerdere ervaring hebt gehad aan boord van dit partyschip Koningin Juliana van Varend Feesten en dit was toen buitengewoon goed. Wellicht tot ziens, Wouter Kraak- Nieuwveen

Trouwen op een schip van Varend Feesten

We hadden andere plannen voor onze bruiloft (op de Huttenbouw aan de Sotaweg, alwaar wij elkaar hebben leren kennen), maar die konden helaas geen doorgang vinden. We waren hier erg verdrietig over. Tessa werd op een ochtend wakker met het idee te trouwen op een schip en dus toch aan de Sotaweg te trouwen, maar dan bij de partyboot Koningin Juliana. Fred sloot zich bij dit idee aan.

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen!!

De boot combineert verschillende faciliteiten. Zo is dit een trouwlocatie, er kan (heerlijk!) gegeten worden, er is ruimte voor een DJ/ een dansvloer en op het bovendek heerst het ‘terrasjes’-gevoel. Je hoeft dus niet van gemeentehuis, naar restaurant, naar feestlocatie te rijden, maar hebt alles bij elkaar!

Trouwlocatie en feestlocatie in één!!

Tijdens de receptie lagen we aan de Sotaweg. Daarna (tijdens het eten) richting Aalsmeer en toen terug over de Braassem. Tijdens het avondfeest ringvaart, Kagerplassen en Kleipoel/Koppoel. Het varen was boven onze verwachting! De afspraken die we gemaakt hadden werden keurig nagekomen, maar met zoveel extra’s! Niets was te gek en er was ruimte om te improviseren, daar waar nodig! Ten alle tijden hing er een gezellige en ontspannen sfeer. Fijn dat er zo door Peter en Peggy werd meegedacht!

Bediening uitmuntend, eten overheerlijk en alles liep op rolletjes!!

Bij het plannen van een bruiloft hoop je dat alles voorspoedig zal verlopen. Je hoopt deze dag na afloop te beoordelen met een 10. Je verwacht dat er misschien ook wat dingen tegen zitten of anders lopen dan gepland, dus neemt genoegen met een 9… Onze bruiloft met de Partyboot was in één woord geweldig! Van ceremonie tot diner, van receptie tot disco! De bediening was uitmuntend, het eten overheerlijk (verse en goede producten!), alles liep op rolletjes! Complimenten voor Peter, Peggy en hun team! Wat een service! Ook de mogelijkheid om op het ene dek te dansen en op het andere dek ‘rustig’ een gesprek te voeren (zonder hinder van het geluid) en vervolgens op het dakterras te genieten van het uitzicht… Dit alles was ver boven verwachting, dus beoordelen wij deze dag met een 11 ? Om 00.45u stiekem met een sloepje van boord… En de gasten maar denken: ‘Waar is het bruidspaar nou gebleven?!’ Prima idee Peter. Voor ons een zeer bijzondere afsluiting om het feestgedruis te verlaten en in de verte de boot kleiner te zien worden… Met een drankje nagenietend van een onvergetelijke dag! Bedankt, we zullen dit nooit vergeten… p.s. Ook namens onze gasten complimenten (ook speciaal voor de keuken!) Fred en Tessa van Amsterdam- Roelofarendsveen trouwen op een schip

Prachtige boottocht Groene Hart met de partyboot van Varendfeesten!!

Een vaartocht sprak ons so wie so aan om ons huwelijksfeest met de familie te vieren. De eerste ( prettige) kennismaking met de vertegenwoordiger van de Rederij van der Meer, Peter Peels was erg fijn en mede hierdoor hebben wij besloten om de boottocht Groene Hart met het partyschip Koningin Juliana van Varendfeesten te gaan maken. Verder werden de gemaakte afspraken volledig volgens afspraak nageleefd en kunnen wij namens onszelf het volgende zeggen ( en tevens op basis van de reacties die wij na afloop van de gasten hebben gekregen): In alle opzichten een zeer geslaagde dag; de combinatie van een boot met meerdere mogelijkheden (binnen, op het achterdek, op het voordek of op het bovendek zitten), de prachtige omgeving van de route, het uitstekend verzorgde buffet, de prettige bediening en het aangename weer hebben allemaal hiertoe meegewerkt. Hoe de dag is ervaren kan het beste samengevat worden met het zeer stellig uitgesproken antwoord van onze 92-jarige (schoon)moeder op de vraag aan haar na afloop of zij het naar haar zin had gehad: REUSACHTIG! Fam. Lankhaar- Krimpen aan den IJssel

Partyschip Koningin Juliana was een feestlocatie voor de familie Monteiro

Als feestlocatie hebben wij gekozen voor het partyschip Koningin Juliana. Wij zijn bij Varend Feesten terecht gekomen omdat wij het partyschip steeds zien varen, ook zelf varen wij regelmatig langs jullie vaste ligplaats. Wij hebben voor Rederij van der Meer gekozen omdat zij een goede en betrouwbare reputatie hebben in de omgeving!

Verrassingsfeest op partyschip voor dhr. Kees Weststrate!!

De vaarroute die wij gevaren hebben was de Ringvaart van de Haarlemmermeer/ Braassemermeer en de prachtige Kagerplassen. Het varen op de partyboot van Varend Feesten voldeed volledig aan onze verwachtingen en de gemaakte afspraken werden prima nageleefd. In het kort kunnen wij het volgende zeggen: Zeer positief, aardige bemanning, gezellig, zeer goede kwaliteit van service en een uitstekende keuken. De door Peggy van der Meer aangeraden muziek keuze, nl de Knevelband, voldeed in ruime mate aan onze verwachtingen. Groeten Kees weststrate en Peggy Monteiro- Roelofarendsveen varend feesten

Huwelijksfeest op een partyschip van Varend feesten gevierd!!

Op zaterdag 14 september hebben wij ons huwelijksfeest op een partyschip van Rederij van der Meer gevierd. Wij zijn bij Varend feesten terecht gekomen omdat wij 25 jaar geleden op het partyschip de Koningin Juliana ons huwelijksfeest hebben gevierd.

Plezierige rondvaart met uitstekende bediening en hapjes!!

Wij hebben gekozen voor een vaartocht over de kagerplassen en de schipper heeft eerst nog een rondje over het Braassemermeer gevaren. De gemaakte afspraken bij Rederij van der Meer werden goed nagekomen en het vieren van ons huwelijksfeest op het partyschip de Koningin Juliana voldeed zeker aan onze verwachtingen. Het was een plezierige rondvaart, de bediening was uitstekend, de hapjes en drankjes waren goed verzorgd en mede daardoor hebben wij een geweldige avond gehad. Groetjes, José en Ronald Veel
Het deed volledig aan de verwachtingen en het was een geweldige avond, iedereen was zeer tevreden. Ik heb heel veel positieve reacties gehad  van mijn gasten en het is zeker voor herhaling vatbaar. Angela Brug-  Leimuiden

Partyboot Noordwijk- Varend Feesten

Met de partyboot een heerlijke rondvaart Groene Hart gevaren!

Wij hebben bewust gekozen voor de leuke partyboot Koningin Juliana van Rederij  van der Meer. Wij fietsen regelmatig vanuit Noordwijk naar deze regio en komen dan langs de partyboot van Varend Feesten. Op internet hebben wij gezocht op partyboot Noordwijk en zo kwamen wij op de site van varend feesten terecht. Deze partyboot ligt dichtbij Noordwijk en de leuke route Groene Hart sprak ons enorm aan.

Alles naar wens!!!

Het varen op de partyboot Koningin Juliana was geheel naar wens en onze gasten en wij hebben enorm genoten, mooie tocht onder schitterende weersomstandigheden, verwend met lekker eten en drinken.

Petje af voor de bemanning!

Petje af voor de bemanning en voor mij als extra toetje de tocht naar de koppoel gelegen te Rijpwetering.

Partyboot Noordwijk een tocht van herkenning!

Voor de meesten was het een tocht van herkenning!! Met dank voor een schitterende dag Jan en Joop van Rossenberg- Noordwijkerhout

Huwelijksboot Koningin Juliana – Varend Feesten

Partyboot Koningin Juliana voor de 2e keer huwelijksboot voor de familie Veel

Wij zijn bij Rederij van der Meer ( varend feesten) terecht gekomen omdat wij 25 jaar geleden onze bruiloft op dit partyschip hebben gevierd. Nu leek het ons heel erg leuk om voor ons 25 jarige jubileum met dezelfde huwelijksboot te gaan varen. De vaarroute die wij deze keer hebben gevaren was over de kagerplassen en het Braassemermeer. De gemaakte afspraken met de mensen van partyboot Koningin Juliana werden zeer goed nageleefd en wij kunnen dan ook zeggen dat het een plezierige rondvaart was met uitstekende bediening. Ook de hapjes en drankjes waren prima verzorgd.

Uitstekende bediening met goed verzorgde hapjes en drankjes!!

Mede hierdoor hebben wij een geweldige avond gehad!! José en Ronald Veel- Waddinxveen

Partyboot Koningin Juliana als Feestboot!!!!

Wij hadden al eerder met Rederij van der Meer gevaren en omdat zij een ruime en mooie boot hebben met diverse zit mogelijkheden met zowel mooi als slecht weer is deze partyboot van varend feesten de perfecte feestboot. Ook de ruime keuze uit  buffetten was voor ons een reden om weer met Varend feesten in zee te gaan.

De route die wij gevaren hebben was de mooie rondvaart Groene Hart.

Gemaakte afspraken volledig waargemaakt!!

Het varen op de partyboot Koningin Juliana en de gemaakte afspraken met de familie van der Meer werden weer volledig waargemaakt!

Het was letterlijk één groot feest!!!

In het kort kunnen wij het volgende zeggen over varend feesten:

Het was letterlijk één groot feest!! De Koningin Juliana is een prachtige feestboot, maar de spontane ontvangst en het heerlijke eten tja dat is super!!! En natuurlijk de vaartocht door dit mooie stuk van Nederland!

Groet,

Dirk en Jose- Almere

Bruiloft op een boot van Varend Feesten was boven verwachting!!

Onze bruiloft op een boot was wat wij wilden en al zoekende naar een partyboot/ locatie gelegen rondom de Kagerplassen kwam het partyschip van Varend Feesten op ons pad!! En aangezien wij heel erg van varen houden en we deze locatie heel erg bij ons vonden passen hebben wij besloten onze bruiloft hier te vieren.

Topfeest!!!!

Onze bruiloft is een topfeest geworden, het varen met de partyboot Koningin Juliana en de verzorging was boven onze verwachtingen!!

In het kort kunnen wij het volgende zeggen:

Gezellig, sfeervol, heerlijk eten, vriendelijk personeel, zeer goed verzorgd, een heel groot feest!!!!

We vonden het zelf helemaal geslaagd en krijgen van iedereen hele leuke reacties!

Groetjes Jennifer en Berry Bontje – Sassenheim

Boottocht Kagerplassen met Varend Feesten was een Goede ervaring!

Door een eerdere boottocht met de partyboot van Varend feesten, vijf jaar geleden met de Oudleerlingen Vereniging Zeevaartschoop Terschelling en de goede ervaring van toen hebben wij besloten wederom een boottocht Kagerplassen en Westeinderplassen met het partyschip Koningin Juliana van Rederij van der Meer te gaan maken.

Oorspronkelijk was onze wens het rondje Groene Hart maar echter door een brugstremming in de Oude Rijn ter hoogte van Leiderdorp werd  de vaarroute aangepast naar de boottocht Kagerplassen en Westeinderplassen.

Het varen met de partyboot Koningin Juliana en de daarmee gemaakte afspraken werden prima nageleefd en alles voldeed aan onze verwachtingen.

Boottocht Kagerplassen ervaren als zeer verzorgd en plezierig

In het kort kunnen wij de boottocht Kagerplassen en Westeinderplassen als zeer verzorgd en plezierig omschrijven, dit werd ook zo door onze gasten ervaren.

Dhr. J. R. van der Molen- Velsen- Zuid

Lekker eten & drinken en varen door Zuid Holland!!

Wij zijn bij Rederij van der Meer terechtgekomen omdat wij dit partyschip al kende van het dorp Rijpwetering en de seniorentochten die zij jaarlijks voor de bewoners verzorgen. Het varen door Zuid Holland met zijn prachtige Kagerplassen blijft altijd een unieke beleving en het is weer eens wat anders dan je verjaardag in een zaal te vieren.

Het varen was geweldig en we hebben alleen maar complimenten gekregen!

De gemaakte afspraken bij Rederij van der Meer werden prima nageleefd alleen was het wel jammer dat één groepje apart moest zitten.

Wij kunnen in het kort het volgende zeggen:

Het varen was geweldig, iedereen heeft genoten en we hebben alleen maar lovende reacties gekregen.

Het was buitengewoon goed en gezellig bedankt!!

Groetjes Piet en Riny Weenink – Rijpwetering

Boottocht met brunch buffet over de Kagerplassen werd een zeer geslaagde dag!!!

Via het internet zijn wij op de website van varendfeesten terecht gekomen. Zij reageerden heel snel op de aangevraagde offerte en zij waren ook nog eens heel vriendelijk en klantgericht aan de telefoon. Dit was voor ons een reden om met dit bedrijf in zee te gaan en te gaan varen met brunch buffet Kagerplassen.

Het varen op de partyboot Koningin Juliana van Varendfeesten voldeed volledig aan onze verwachtingen  en de gemaakte afspraken werden prima nageleefd.

Varen over de Kagerplassen, heerlijk brunch buffet, vriendelijke bemanning!!

Het was voor ons dagcentrum een geweldige dag. Iedereen heeft genoten tijdens de mooie vaartocht over de Kagerplassen. Het personeel was heel vriendelijk en hulpvaardig, het eten aan boord van de Koningin Juliana was heerlijk met een groot aanbod en goede kwaliteit!

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor een zeer geslaagde dag.

Groetjes van de cliënten, vrijwilligers en personeel van Het Kasteel

Varen in Leiden en Groene hart met OKVV was een groot succes!

Op 24 april 2014 lag de Koningin Juliana al vroeg paraat. Om 09.45 uur arriveerde namelijk de bus met 55 goedgeluimde dames. Zij kwamen voor een programma met o.a. varen in Leiden met tevens een tussenstop aan deze mooie stad zodat zij voor ruim een uur de stad Leiden konden gaan verkennen.

Bij vertrek van de vaartocht naar Leiden werd er aan de dames verse koffie aangeboden met een heerlijk gebakje. Via de mooie Kagerplassen werd er koers gezet richting Leiden.

Geslaagde dag met prachtig weer, heerlijk eten, varen in Leiden en omgeving Groene Hart!

Na het bezoek aan de stad was het natuurlijk hoog tijd voor de inwendige mens en er stond dan ook een uitgebreid warm en koud buffet voor de dames klaar. Uiteraard kon een dessert voor de dames natuurlijk niet ontbreken!

Via de Oude Rijn werd er koers gezet richting Alphen a/d Rijn en Woubrugge om vervolgens via de Braassemermeer en natuurgebied de Hemmen weer richting de Ringvaart van de Haarlemmermeer te varen.

16.00 uur werd er weer aangemeerd aan onze thuishaven te Roelofarendsveen

Referentie van de klant : Beste Peter wij hebben genoten van het schip het heerlijke eten de plezierige bediening en het prachtige weer maakte dat het een dag met gouden randje was!!! Namens de dames van de Oud Katholieke Vereniging Egmond onze hartelijk dank.
Hartelijke groet Nel Lassooy en Afra van Balen

Boottocht door Kaag en Braassem met de partyboot Koningin Juliana!

Door een vaartocht op de verjaardag van mevrouw Visser zijn wij bij het partyschip Koningin Juliana van Rederij van der Meer terechtgekomen. Zo hebben wij  nu 3x een boottocht door Kaag en Braassem gemaakt.

Na bovenstaande vaartocht waarbij wij gast waren bij mevrouw Visser besloot ik voor mijn moeder en haar man hetzelfde te regelen. Ik vond beide gemaakte boottochten erg plezierig.

Prettige partyboot met bijzonder behulpzame bemanning!!

Deze keer heb ik de boottocht bij Rederij van der Meer geboekt voor mijn eigen verjaardag. De gemaakte afspraken bij Rederij van der Meer zijn altijd erg goed en de voorbespreking is erg prettig.

Veel complimenten over het eten!

Al onze wensen zijn gehonoreerd, het is een heel erg prettige partyboot met bijzonder aardig en behulpzaam personeel. We hebben ook heel veel complimenten van onze gasten gekregen zeker ook betreffende het eten.

Tot ziens en vriendelijke groet,

Tanja Caly- Verheyen

Voor de 3e varen rondom Kaag en Braassem met de partyboot

Doordat wij al twee keer eerder gevaren hebben op de partyboot Koningin Juliana van Rederij van der Meer en ons dat toen uitstekend is bevallen besloten wij  weer te gaan varen rondom Kaag en Braassem met de partyboot Koningin Juliana van Varend Feesten. Het varen is zo leuk en relaxed en je kan alles waar je langs vaart  goed in je opnemen.

Het varen is zo leuk en relaxed!!

De vaarroutes zijn erg mooi en we hebben op de grote plas gevaren, dit was erg mooi.

Het was precies wat we bedoelde, relaxed, mooi en zeer vriendelijke bemanning!

Het was precies wat we bedoelde, relaxed en mooi. Met alles wat je wilde zien en zeer vriendelijke bemanning. Zoals gezegd we hebben het al een paar keer eerder gedaan en we denken alweer aan een volgende keer.

Fam. Smit – Amsterdam

Met de partyboot Koningin  Juliana rondvaart Aalsmeer met de Westeinderplassen.

10 jaar geleden zijn wij bij Rederij van der Meer terecht gekomen via Google. En omdat er naar onze wensen werd geluisterd besloten wij weer met Rederij van der Meer te gaan varen en gingen we voor een rondvaart Aalsmeer met de Westeinderplassen en natuurlijk ook een bezoek aan de prachtige Kagerplassen met het Joppe en  Warmond kon niet ontbreken. Over de Ringvaart van de Haarlemmermeer gingen we weer terug naar het vertrekpunt, de thuishaven van Rederij van der Meer aan de Sotaweg te Roelofarendsveen.

Het varen op de partyboot Koningin Juliana van Varendfeesten voldoet zeer aan onze verwachtingen.

Ons derde grote feest bij Rederij van der Meer, dit zegt genoeg!!

Dit is ons derde grote feest op jullie boot! IN 2004/ 2006 en 2014!!! Dit zegt genoeg

Wederom een aanrader!!

In het kort kunnen wij het volgende zeggen over het varen met de partyboot Koningin Juliana van Rederij van der Meer:

Als heel plezierig, vriendelijke bemanning en prima personeel!! De bediening was uitstekend, als je wat tekort kwam dan lag het aan jezelf:)!! Het eten was voortreffelijk, de hele familie heeft de vaartocht als heel gezellig ervaren!! Wederom een aanrader!

Namens mijn schoonmoeder en de familie……..BEDANKT VOOR DE HELE MOOIE DAG!!!!

Jaap en Betty Rigter – Leiden

Trouwfeest op een boot van varend feesten vieren

Ons trouwfeest op een boot van Rederij van der Meer vieren werd een groot succes!

Via een neef van ons zijn wij op het idee gekomen om ons trouwfeest op een boot te gaan vieren. Onze neef heeft 2 jaar terug ook een feestje gehad op dit partyschip en onze ervaring toen was zeer goed en het partyschip trok ons vanwege de sfeer erg aan, zodoende zijn wij op het idee gekomen om ook ons trouwfeest op een boot van Rederij van der Meer ( VarendFeesten) te vieren.

Partyschip heeft een goede sfeer!

Wij hebben gekozen om het rondje Groene Hart te gaan varen, vanaf Alphen a/d Rijn via Leiden naar de Kagerplassen en verder door naar het Braassemermeer en dan verder weer richting Alphen a/d Rijn.

Het gehele feest aan boord voldeed aan onze verwachtingen, zelfs nog meer!

Het varen met de partyboot Koningin Juliana van Rederij van der Meer voldeed aan alle verwachtingen, eigenlijk zelfs nog meer. Tijdens het varen hebben we op groot scherm nog gekeken naar de WK voetbalwedstrijd Nederland Mexico gekeken. Deze wedstrijd hebben we gelukkig op de valreep gewonnen en het personeel verraste ons daarna met een glaasje Oranje Bitter. Onze ervaring was uitstekend, alleen nog een klein puntje. Mochten er mensen met kleine kinderen aan boord komen, wijs hun er dan op dat er geen kinderzwemvesten aan boord zijn. Zo kunnen de mensen daar zelf voor zorgen. Bert en Wil Verhoef 29 juni 2014

Met de partyboot Koningin Juliana rondom Kaag en Braassem varen.

Wij hadden al eens meer een feestje gehad op de partyboot Koningin Juliana van Rederij van der Meer en dat was toen ook heel gezellig. Daarom hebben wij ervoor gekozen om met deze partyboot over de Westeinderplassen, Kagerplassen en het Braassemermeer te gaan varen. Zo kun je dus rondom Kaag en Braassem varen.

Het eten was heerlijk en het personeel is heel vriendelijk!

Tevens hadden wij vorig jaar van iemand gehoord, die ook een feest hadden gegeven dat het eten zo goed was. Het personeel vonden wij ook heel vriendelijk en die reactie kregen wij ook van de gasten. En het eten was heerlijk ik kan niet anders zeggen.

Wij en de gasten hebben genoten!

Wij en de gasten hebben genoten van de route. Rondom Kaag en Braassem varen via de prachtige Kagerplassen en het Braassemermeer is een aanrader en wat fijn dat wij zelf de vaarroute konden bepalen.

Ik kan niet anders zeggen dan dat wij genoten hebben van het varen met de partyboot Koningin Juliana.

Ik kijk met heel veel plezier terug naar de foto’s die op deze dag gemaakt zijn.

Nogmaals bedankt voor de fijne middag en avond!

Vriendelijke groet,

Gretha Krijger- Aalsmeer

Ons personeelsuitje  varen op de Kagerplassen was groot succes!

Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige avond die jullie ons hebben gegeven. Ons personeelsuitje varen op de Kagerplassen is dankzij jullie een heel groot succes geworden.

Prachtige boot, voortreffelijk eten

Bedankt voor het varen op jullie prachtige boot, het voortreffelijke eten en service en uiteraard jullie beiden als gastheer en gastvrouw.

Alle lof voor team van VarendFeesten

Alle lof, en wij zullen dit zeker aan een ieder die iets wil organiseren doorgeven. Met vriendelijke groet,

Familie Aarnoutse- Zoeterwoude

Ons personeelsuitje op de partyboot van Rederij van der Meer was een groot succes

Nogmaals heel hartelijk dank voor de geweldige avond die jullie ons bezorgd hebben. Ons personeelsuitje varen in Zuid Holland werd door jullie prachtige partyboot de Koningin Juliana, het voortreffelijke eten en service een groot succes.

Prachtige partyboot, voortreffelijk eten en goede gastvrouw en gastheer!

Uiteraard mogen we jullie beiden als goede gastheer en gastvrouw zeker niet vergeten.

Rondvaart over de Westeinderplassen en de Kagerplassen

Alle lof voor jullie bedrijf Varendfeesten en wij zullen dit zeker  aan een ieder die iets wil organiseren doorgeven.

Met vriendelijke groet,

Janny Aarnoutse- Zoeterwoude

Trouwen op het water

Partyschip Koningin Juliana is een sfeervolle locatie om te trouwen op het water.

Via het zoeken op het internet zijn wij bij Rederij van der Meer ( VarendFeesten) terecht gekomen. Wij wilden graag iets origineels voor onze bruiloft en trouwen op het water is dat zeker. Ook vonden wij het belangrijk dat onze gasten een beetje hun eigen gang konden gaan en daar leende het partyschip Koningin Juliana met twee binnen- en een groot buitendek zich dan ook uitstekend voor. Na de ontvangst met koffie met wat lekkers begon de huwelijksplechtigheid aan boord van het partyschip. Na de plechtigheid en de felicitaties werd onder het genot van een glas Cava onze bruidstaart aangesneden. Ondertussen gingen de trossen los en werd er koers gezet voor een prachtige rondvaart door het Groene Hart met een bezoek aan de prachtige Kagerplassen en het Braassemermeer. Onderweg konden we heerlijk genieten van een uitgebreid warm en koud buffet en heerlijke drankjes

Alles was goed geregeld betreffende eten & drinken

Het varen op d partyboot Koningin Juliana van Rederij van der Meer voldeed aan alle verwachtingen en alles betreffende eten en drinken was dan ook goed geregeld.

Trouwen op het water!

Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden. Alles was goed geregeld en iedereen had het naar zijn zin. Laura en Ramon Edelaar- Lisse

Robijnen bruiloft vieren op een partyschip

Vrijdag 11 juli 2014 hebben wij ons 40 jarig huwelijksfeest varend gevierd op het partyschip de Koningin Juliana van Rederij van der Meer. Onze bruiloft vieren op een partyschip van Varendfeesten was een geweldige keuze.

Bruiloft vieren op een partyschip van VarendFeesten is voor herhaling vatbaar

Wij hebben gekozen voor een rondvaart door het prachtige Groene Hart en over de mooie Kagerplassen. Het was een geweldige belevenis ook het weer deed zijn uiterste best, we hadden een stralend mooie dag.

Geweldige belevenis op het water!

Dankzij het prachtige weer hebben we tot aan het buffet heerlijk kunnen genieten op het bovendek van de prachtige omgeving.

De bediening deed zijn uiterste best om iedereen van een drankje te voorzien, en de kok zorgde voor een heerlijk buffet. Na het eten was er nog voldoende tijd en ruimte om met zijn allen te feesten.

Na een grandioze vaartocht kunnen wij terug kijken op een fantastische Robijnen bruiloft en gaan wij alvast sparen om onze gouden bruiloft wederom aan boord van het partyschip de Koningin Juliana te kunnen vieren.

Groet,

Hans & Mieke Hoogervoorst- Ter Aar

Robijnen bruiloftsfeest op een boot vieren!

Via het internet zijn wij bij de partyboot van Rederij van der Meer terechtgekomen. Wij waren in Leiden en omgeving aan het zoeken naar een feest locatie op het water dit omdat we ons bruiloftsfeest op een boot wilde vieren.

Bediening straalde werkplezier uit!

Door de snelle en uitgebreide reactie na onze informatieaanvraag hebben wij besloten met Rederij van der Meer in zee te gaan.

Het varen op de partyboot Koningin Juliana was grandioos. Aan de gemaakte afspraken is, ondanks herhaaldelijke verzoeken tot wijzigingen van onze kant, volledig en tot onze volle tevredenheid voldaan. Onze verwachtingen en de verwachtingen van onze gasten zijn op een grandioze wijze overtroffen.

Een dikke pluim voor het keukenpersoneel

Wat is er nou mooier: -tijdens het feest te zien dat alle gasten genieten van ons feest -na het feest bij het afscheid, en ook op dezelfde avond al via de mail en in de loop van de afgelopen weken alleen maar van onze gasten te horen dat men het geweldig vond. -te horen dat het keukenpersoneel een dikke pluim verdiend, het eten was allemaal heerlijk -te horen dat het leek of de bediening tot de feestgangers behoorden zo veel werkplezier straalden ze uit.

En dat allemaal op ons feest, wat  jullie mogelijk hebben gemaakt

Allemaal heel erg bedankt voor een onvergetelijke dag.

Groeten,

Familie te Loo – Leiderdorp

Varen met diner aan boord van het partyschip Koningin Juliana!

Wij zijn bij Rederij van der Meer ( varendfeesten) terechtgekomen omdat wij dit partyschip al vaak hebben zien varen. En varen met diner sprak ons erg aan en het is een leuke afwisseling met een gewoon restaurant.

Wij hebben gekozen voor de vaartocht over de Weseinderplassen, richting Aalsmeer en Kudelstaart en daarna zijn we via de Ringvaart van de Haarlemmermeer nog naar het prachtige Kagerplassen gebied gevaren.

Het varen op de partyboot Koningin Juliana was heel goed en boven onze verwachtingen.

Alleraardigste bemanning

De aankomst op de partyboot was al anders dan in een gewoon restaurant. Het was mooi weer en iedereen werd met een drankje verwelkomd en kon dan kiezen om boven op het buitendek of het middendek te verblijven.

De kinderen konden overal heen lopen en mochten zelfs even bij de kapitein achter het roer staan. Ze konden op de voorsteven kijken en op het benedendek konden ze spelen.

Voor de minder validen is er een rolstoellift en wordt men goed geholpen door de alleraardigste bemanning van het schip.

Het was top en de Rederij verdient een 10!!!!!

Het uitgebreide heerlijke buffet wat op het partyschip bereidt wordt stond benedendeks opgesteld, daardoor liep men gezellig door elkaar heen en kom je iedereen makkelijk ontmoeten. Overal zijn er gezellige zitjes en de bediening is allerhartelijkst.

Van onze gasten hebben wij heel veel lovende berichtjes ontvangen, het was top!!!

Onze ervaring is dat deze partyboot van Rederij van der Meer een volle 10 verdient!!!!!!!!!!

Groeten,

Jan en Tea Roubos – Nieuw Vennep

Met de partyboot Koningin Juliana varen op de Kaag

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor het realiseren van mijn fantastische verjaardagsfeest 65ste op het water. Het was heel goed georganiseerd en het varen op de Kaag, het mooie weer en het lekkere eten maakten het feest geheel compleet!

De rondvaart ging voor Aimee Mac-Daniel over het prachtige Kagerplassen gebied, de Westeinderplassen bij Aalsmeer en Kudelstaart en natuurlijk voor een deel ook over de Ringvaart van de Haarlemmermeer.

Fantastische verjaardag gehad bij Rederij van der Meer

Tijdens het varen op de Kaag en Westeinderplas werden de gasten goed verzorgd. Gestart werd  met koffie/ thee en een heerlijke petit four. Halverwege de vaartocht stond er een uitgebreid warm en Koud buffet klaar. Aansluitend werd er ook nog een feestelijke ijstaart door de kok uitgeserveerd.

Nogmaals heel hartelijk bedankt..

Hermen Brugman en Aimee Mac Daniel

Trouwfeest vieren op een boot van VarendFeesten!

Wij wilden ons trouwfeest vieren op een boot en wij zijn bij rederij van der Meer ( Varendfeesten) terecht gekomen, omdat we het partyschip diverse malen voorbij ons huis hebben zien varen.

Wij hebben gekozen voor het partyschip Koningin Juliana van Varendfeesten omdat het van alle partyschepen die voorbij komen het de gezelligste uitstraling heeft.

Prachtig weer met een heerlijk zwoele avond voor het bruidspaarRomke en Jolanda

Gekozen hebben wij voor de vaarroute door het Groene Hart, via Alphen aan den Rijn verder via de Oude Rijn richting Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude dorp en zo door langs Leiden en Leiderdorp om vervolgens via het prachtige Kagerplassengebied verder te varen naar de Ringvaart van de Haarlemmermeer, vanaf daar ging de route door richting Aalsmeer en Rijssenhou tnaar het mooie Westeinderplassengebied met de prachtige bovenlanden van de Haarlemmermeer. Vervolgens ging de route voor het laatste deel ook nog over de Braassemermeer en was de mooie tocht om 22.30 uur weer ten einde.

Het varen op de partyboot Koningin Juliana voldeed ruim aan onze verwachtingen en ook de gemaakte afspraken werden volledig nagekomen.

Crew van VarendFeesten is verwarmend, wij voelden ons thuis!

Wij en al onze gasten hebben het varen op de Koningin Juliana als zeer prettig ervaren. Wij voelden ons gast en tegelijkertijd voelden we ons thuis. De aandacht van de gastheer, gastvrouw en personeel was verwarmend.

Groeten,

Romke en Jolanda Paauw – Alphen aan den Rijn

Bedrijfsuitje op de kagerplassen

Casba wonen kiest voor bedrijfsuitje op de Kagerplassen

Beste Peggy, wij willen jullie toch nog even extra heel hartelijk danken voor de geweldige avond die wij afgelopen zaterdag tijdens ons ” bedrijfsuitje op de Kagerplassen ” met ons team op jullie partyboot de Koning Juliana hebben gehad. De reacties zijn alleen maar positief en er wordt nog steeds over gesproken – Het leukste uitje tot nu toe! – Een van de betere feestjes – Heerlijk gegeten – Gezellige muziek – Wanneer gaan we weer?

Bedrijfsuitje op de Kagerplassen was het  leukste uitje tot nu toe, wanneer gaan we weer!!

We willen zeker nog een keer van jullie dienst gebruik maken. Voor de zomervakantie of erna dan kunnen we ook van de buitendekken genieten. We gaan sparen!! Nogmaals bedankt en tot ziens! Groetjes Ellen en Nils – Casba wonen Zoeterwoude

Derde boottocht bij Rederij van der Meer

Een boot huren op de Kaag is voor ons makkelijk, wij hebben al twee keer eerder een vaartocht met VarendFeesten meegemaakt dus voor deze gelegenheid hoefden we niet na te denken bij wie we nu eens een partyboot moesten gaan huren. De beide eerdere vaartochten waren ons namelijk zeer goed bevallen. Daarom hebben wij wederom gekozen voor het mooie partyschip de Koningin Juliana van Rederij van der Meer.

Rondvaart over de Kager- en Westeinderplassen

Ditmaal hebben wij gekozen voor de vaarroute over zowel de Kagerplassen als de Westeinderplassen met de mooie bovenlanden. Ook ditmaal was het varen op de partyboot van VarendFeesten gelijk aan al onze verwachtingen en werd alles perfect volgens afspraken uitgevoerd.

Zeer goed, heel prettig en perfecte organisatie

In het kort kunnen we dan wederom het volgende zeggen over Rederij van der Meer: Zeer goed, heel prettig en perfecte organisatie Paula en Marcel Wetter- mei 2015

Fantastische rondvaart over de Kagerplassen

Het was fantastisch afgelopen zaterdag! Onze gasten hebben zich goed vermaakt, lekker gegeten en gedronken! En natuurlijk ook van de vaarroute, wat is Nederland toch mooi. Bedankt en hopen op een volgende keer, Theo en Annemarie Busselman- juni 2015

Brunch rondvaart

Goedemorgen mevrouw Van der Meer, Hierbij wil ik u hartelijk bedanken voor de fijne brunch rondvaart  op uw boot, afgelopen zaterdag. Van de familie hoor ik niets dan alleen maar positieve berichten. Iedereen heeft zitten smikkelen van het eten, alles smaakte ook net zo lekker, de broodeters onder ons roemden het brood. Mijn vader belde mij gisteravond. Hij had als een berg tegen deze dag opgezien. Hij houdt er niet van in het middelpunt te staan. Het feit, dat hij met zijn eigen – kleine – koppeltje op de boot was, zonder vreemde mensen erbij, heeft hem doen genieten, zei hij.

Brunch rondvaart over de Kagerplassen is zeker voor herhaling vatbaar

Wat mijn vader  betreft, en ik denk dat ik namens iedereen kan spreken, is het varen met jullie mooie partyboot de  ” koningin Juliana” zeker voor herhaling vatbaar. Rest mij nog, jullie een hele fijne vakantie toe te wensen, met hopelijk net zo lekker weer, als dat wij zaterdag hadden. Vriendelijke groeten, Marjan Kinkel,- 20 juli 2015

Wederom met de Koningin Juliana wezen varen in Kaag en Braassem

Deze keer hebben wij voor Rien en Jannie Stieva een rondvaart verzorgd door het Groene Hart. Varen in Kaag en Braassem blijft toch een belevenis op zich. De vaartocht rondje Groene Hart gaat over het Braassemermeer, Oude Rijn, Kagerplassen en Ringvaart van de Haarlemmermeer. Tijdens deze rondvaart passeren we plaatsen als Oude Wetering, Woubrugge, Alphen a/d Rijn/ Leiderdorp en Leiden. Hieronder een paar mooie woorden van een mooi paar.

Mooi schip, heerlijk eten en goede bediening!

We zijn weer zeer tevreden over het feestje en iedereen heeft het geweldig gehad.

Bijna van iedereen een bedank-mailtje gekregen, met lovende woorden over jullie en jullie schip.

Buiten de het mooie schip, het heerlijke eten en  de goede bediening ,

hadden we het natuurlijk ook niet mooier kunnen treffen met het weer.

Fantastisch weer voor de familie Stieva

Alles bij elkaar hebben we een prachtige herinnering aan ons 12,5 jaar samen zijn.

Nu op naar de 25 jaar.    Wie weet??????

Lieve groet van ons Beiden,

Rien en Jannie Stieva

Met de Koningin Juliana varen over de Kaag was de beste ervaring van allemaal

Wij besloten ons huwelijksfeest aan boord van de Koningin Juliana van Rederij van der Meer te vieren omdat wij deze boot vaak hebben zien liggen als wij de door de Ringvaart van de Haarlemmermeer naar de Kaag gingen. Varen over de Kaag is ons dan ook niet vreemd.

Nadat wij kennis hadden gemaakt met de mensen van Rederij van der Meer en de boot van binnen hadden gezien was het voor ons duidelijk dat wij met deze Rederij verder wilden. Het is een hele leuke boot, echt scheeps! We hadden een heel fijn voorgesprek en wat we wilden dat kon ook.

Leuke boot, echt scheeps!

We hebben gekozen voor de Groene Hart route en het was echt super, aardige mensen die ons bedienden, we werden op ons gemak gesteld, goede bediening en het eten was ook erg goed.

Wij hebben vaker varend gefeest maar dit was echt de beste keer. De boot is erg leuk, we mochten overal kijken. Het Eten en alles erom heen klopte.

Aardige bediening, goed eten, kortom dit was de beste varende ervaring

Kortom niets dan complimenten en we zullen jullie zeker aanbevelen.

Nogmaals dank voor alles,

Groeten Carla Auer en Angse Ouwehand

Bij Rederij van der Meer is varend eten een aanrader

Wij zijn bij het partyschip de Koningin Juliana van Rederij van der Meer terechtgekomen via google. Wij waren op zoek naar een leuk partyschip waarop wij de 65ste verjaardag van mijn man konden vieren en waarop varend eten een mogelijkheid was. Aan boord van dit partyschip is er betreffende het eten heel veel mogelijk en daarom hebben wij voor deze Rederij gekozen.

Het varen over de Kagerplassen en het Braassemermeer met Rederij van der Meer was precies zoals we hadden afgesproken, eigenlijk nog veel meer dan dat, het heeft onze verwachtingen echt overtroffen.

Zeer exclusief, mooi, goed verzorgd en een vriendelijk woord!

In het kort kunnen we het volgende over Rederij van der Meer zeggen:

Zeer exclusief, mooi, goed verzorgd, vriendelijk te woord, uitstekende uitleg en bediening. Het eten was voortreffelijk en zo heerlijk. Er was ook genoeg,zo ook de drankjes waren ook perfect. Zelfs onze genodigde gasten spreken er nu nog over hoe fantastisch alles was van het varen tot het eten. Het is als we weer gespaard hebben en een feestje hebben te vieren zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Als nog bedankt voor de fantastische avond.

met vriendelijke groet,

Fred en Petra Taal

Topdag met heerlijk eten, aardige bediening en een mooie zonsondergang!

In een paar zinnen kunnen wij het varen met partyboot de Koningin Juliana als volgt omschrijven:

We hebben een topdag gehad, ons 40 jarig huwelijksfeest had niet leuker kunnen zijn. Aan boord heerste een heerlijke ongedwongen sfeer wat mede te danken was aan de goede verzorging door aardig personeel. Verder hadden we ook geluk met het weer want het weer was deze dag top.

Verder was het buffet prima verzorgd door Peter en smaakte overheerlijk.

Als klap op de vuurpijl kregen we nog een prachtige afsluiting cadeau dankzij een hele mooie zonsondergang.

Deze leuke  referentie is geschreven door,

Familie Wolf- Mijdrecht

We hebben een fantastische dag gehad dat is ook terug te zien op de foto’s. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad en we hebben ook veel positieve reacties gekregen. Het eten was ook erg lekker. Wat ook leuk was dat er aan de kinderen gedacht werd, zij konden spelletjes spelen als Twister/ sjoelen en diverse andere spelletjes spelen.

Annet en Jilles Goedknegt- 19 maart 2016huwelijksbootje

Wij en onze senioren hebben een prachtige dag gehad. De verzorging aan boord was prima en ook het buffet zag er schitterend uit. Alleen maar positieve geluiden na afloop. Koninklijke Smilde