50 jaar getrouwd op partyboot van Rederij van Leersum

50 jaar getrouwd oftewel onze gouden bruiloft varend vieren was fantastisch

Wij zijn terecht gekomen op de partyboot Koningin Juliana van Rederij van der Meer ( VarendFeesten) doordat we een artikel in de krant van hun gelezen hebben, daarna zijn wij op internet naar de website van Varendfeesten gegaan. 50 jaar getrouwd en dat varend vieren leek ons een heel leuk idee. Ik had de partyboot al eens zien liggen en ik vond het een mooie boot. Op de website was alle informatie zo positief dat wij niet verder gezocht hebben.

Door de positieve informatie op de website hebben wij niet verder gezocht

We hebben gekozen voor de Groene Hart route over de Braassemermeer/ Woudwetering langs Woubrugge en via de Oude Rijn langs / Alphen/ Koudekerk a/d Rijn/ Leiderdorp en Leiden. Het laatste stuk ging over de prachtige Kagerplassen en Ringvaart van de Haarlemmermeer.

Het was geweldig, we zouden het zo weer doen

De gemaakte afspraken werden 100% nageleefd en in het kort kunnen we het volgende over de Rederij zeggen: Het was geweldig, al onze gasten waren vol lof. Het was voor iedereen de eerste keer en ze hadden allemaal een fantastische dag. We zouden het zo weer doen. Fam. van der Linden- Hillegom 50 jaar getrouwd    

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: