Irene Van Oostrom & Erik Hoorn- Boottocht Groene Hart

Eind april 2018 hebben wij met zo’n 50 volwassenen en 13 kinderen een familiefeest georganiseerd op de Koningin Juliana. Gekozen voor de Groene Hart route (en wat er bij) wat betekent: afvaart om 13:30 – terug om 18:30.

De voorbereiding vindt ter plekke op de boot plaats, zodat je een goede indruk hebt van de mogelijkheden. De offerte volgt snel, en is specifiek genoeg om geen misverstanden te laten ontstaan.

Het is prima bevallen, omdat mensen met elkaar praten, naar buiten kijken, overal mogen rondlopen (ook in de stuurhut mogen meekijken) en op het bovendek prettig verrast zijn door het onvermoed mooie landschap tussen de driehoek Leiden, Alphen a/d Rijn en Sassenheim.

De bediening is vriendelijk en snel. Wij hadden snacks tussendoor besteld, en daar wordt overal mee rondgelopen – ook op het bovendek, zodat iedereen zich goed verzorgd voelt. Een andere aangename verassing is het avondeten: geen opgewarmde ingekochte maaltijd, maar lekkere gerechten en lekkere sla en schalen die leeg zijn worden van achteren weer aangevuld vanuit de keuken waar de bereiding plaats vindt.

Ook belangrijk is dat ervaring ingebracht wordt: mensen worden door de eigenares via de geleuidsinstallatie welkom geheten, wegwijs gemaakt, en als je een beetje verlegen bent wordt er namens jou het nodige aangekondigd. Er wordt advies gegeven over de indeling van de dag, zodat je zorgeloos met gasten kan praten.

De eindafrekening van de drankjes is gespecificeerd met soorten drankjes en de aantallen.

Ik wil “Varend Feesten” van harte aanbevelen: wij waren tevreden en – belangrijker – de gasten waren aangenaam verrast en vonden het een geslaagde dag.

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: