Marijke keijzer- Boottocht Kagerplassen voor 60ste verjaardag

We hebben een fijne boottocht gemaakt met de Koningin Juliana ter ere van mijn 60ste verjaardag, met familie en vrienden (53 personen). Alle gasten waren ontzettend enthousiast en hebben erg genoten van de tocht over het Braassemermeer en de Kagerplassen. Het mooie weer heeft er een extra feestelijk tintje aan gegeven en dankzij de grote en vele ramen op de boot hadden we een prachtig uitzicht.
Het is een prachtige boot en deze was extra feestelijk aangekleed met mooi tafellinnen met roze linten.
We hebben de partyboot gevonden op internet en uit de contacten met het personeel viel direct hun professionaliteit en ervaring op met dit soort evenementen. Onze gasten zijn prima en snel bediend en het patatje met mayo op het einde van de tocht viel ook erg in de smaak bij groot en klein. Wat ook erg fijn is, is de grote parkeergelegenheid voor de gasten. We kunnen een boottocht met de Koningin Juliana van harte aanbevelen voor allerlei soorten evenementen, want de boot heeft vele mogelijkheden en een grote capaciteit.
Een kleine aantekening is dat het volume van de muziekinstallatie wat tegenviel en het dansen op de muziek dan wat minder fijn is.

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: