Rondvaart Groene Hart reünie KLM – Wim Kratz

Op 2 september 2018 heb ik een vaartocht met lunch drankjes en hapjes georganiseerd voor onze ex-KLM collega’s die vroeger werkzaam waren in de regio Den Haag/Rijswijk.
Ik wilde een tweede reünie houden die anders was dan de gebruikelijke, in een achteraf zaaltje met drankjes enz. Via internet kwam ik op dit idee en dat te laten verzorgen door Varend Feesten de rederij van der Meer. Het enthousiasme en het klantvriendelijkheid sprak me in het begin meteen aan. Zakelijk maar toch genoeg ruimte om aan onze wensen te voldoen. De medewerking bij de voorbereiding was vol lof, accuraat en er werd meegedacht om er een voortreffelijk feest van te maken. Op de zondag werkte het weer ook goed mee. De meeste deelnemers konden heerlijk op het bovendek zitten en kletsen. Genieten van het uitzicht. Wij werden de hele middag prima verzorgd door het personeel met broodjes, drankjes, snacks en bittergarnituur. Geen enkele wens was teveel; de bereidheid om vooral de ouderen onder ons te helpen, was prijzend- waardig. De boottocht op de Koningin Juliana was door het Groen Hart, via de ringvaart naar Het Braassemermeer, Kagerplassen en een rondvaartocht van 4 uur weer terug naar Roelofarendsveen.
Ik wil “Varend Feesten” de rederij van der Meer hartelijk danken voor hun gastvrijheid en goede verzorging, en van harte aanbevelen.
De deelnemers waren aangenaam verrast en vonden het een zeer geslaagde dag. Zelfs dagen later kwamen er nog steeds complimenten en lofbetuigingen binnen.

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: