Watersport en rondvaart op partyboot

Boottocht met watersport, lekker eten & drinken tijdens een ontspannen rondvaart op de Kagerplassen

Varend op een gezellig partyschip genieten van eten, feesten, relaxen of deelnemen aan diverse watersportactiviteiten zoals; waterskien, kanoën of zeilen op een historische platbodem. Het kan nu allemaal vanaf één locatie, in samenwerking met “De Kaag” Watersport Academy en Rederij van der Meer!

Dankzij onze samenwerking kunnen wij ideale programma’s samenstellen voor uw dag uit. Wat dacht u van bijvoorbeeld het volgende programma:

Vertrekken met het sfeervolle partyschip de “Koningin Juliana” vanaf haar thuishaven (andere opstapplaatsen zijn mogelijk) naar de bekende Kagerplassen. Gedurende de boottocht kunt u indien gewenst genieten van een heerlijke lunch. Op de Kagerplassen zal het partyschip de “Koningin Juliana” voor anker gaan, en zal een professioneel team van De Kaag Watersport Academy aan boord komen om met de watersportliefhebbers diverse watersportactiviteiten te gaan doen zoals bijvoorbeeld: zeilen met de historische BU112, dit is een voormalige vissersboot, kielbootzeilen, kanovaren (met de kano kunnen ook puzzeltochten gevaren worden of een wedstrijdje polokanoën), catamaranzeilen, waterskiën (99% garantie dat u het water uitkomt m.b.v. een hulpstang), zwemmen of lekker relaxen. Het watersportprogramma zal zo’n 3 uur in beslag nemen. Hierna vaart het partyschip verder over de Kagerplassen met aansluitend een borrel en een warm/ koud buffet of een heerlijke barbecue met eventueel aansluitend een varende feestavond.  Aan het eind van de dag zal het partyschip aanmeren op de locatie vanwaar ze is vertrokken.

Uiteraard kunt u ook een eigen programma samenstellen.

Kosten: het arrangement is te boeken vanaf € 40,00 p.p. waarbij het onderstaande is inbegrepen:
-alle watersportactiviteiten incl. begeleiding met een programmaduur van ca. 3 uur ( dit is met 1 wissel, dus alle  gasten kunnen deelnemen aan twee activiteiten)
-huur partyschip voor 5 aaneengesloten uren
Tijdsduur: vanaf 5 uur

Aangezien geen feestje hetzelfde is bieden wij u graag een offerte op maat aan.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij spelen graag in op uw wensen, het is tenslotte uw feest.

watersport rondvaart partyboot

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: