Zakelijke boottocht met speciale wensen

Partyboot met geluidsinstallatie, microfoons

Wilt u met uw bedrijf een vergadering, presentatie, meeting of borrel buitenshuis organiseren en wilt u dat nou net eens een keer anders dan in een vergaderruimte of een standaard zaaltje? Met een varende vergadering, bijeenkomst of presentatie door ons fantastische vaargebied in het Groene Hart maakt u zeker weten indruk op uw gasten.

Ons partyschip de Koningin Juliana is ook voor de zakelijke klant een prima locatie.

Dankzij de twee binnendekken kunt u met uw gezelschap op het bovendek bijvoorbeeld een vergadering, presentatie, meeting of borrel verzorgen en kunnen onze mensen op het benedendek uw lunch of diner klaarzetten. Het partyschip heeft op elk dek haar eigen gezellige scheepsbar hierdoor zou u zelfs op beide dekken prima een aparte presentatie kunnen verzorgen.

Graag adviseren wij u bij het realiseren van al uw wensen.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om uw ideeën kenbaar te maken. Mocht u  behoefte hebben aan speciale wensen neem dan contact met ons op.

Ook zakelijk aan boord goed geregeld

Ons geruisloze partyschip en de ontspannenPartnership sfeer aan boord lenen zich uitstekend voor:

  • Vergaderingen & presentaties;
  • Lunches & diners;
  • Jubilea
  • Bedrijfs- en personeelsfeesten.
  • Meetings & borrel

Wifi te water

Als voorbeeld van speciale wensenwifi-200 waaraan wij tegemoet komen, was ons schip in 2004 een onlangs in 2006 rondvarend laboratorium voor Wireless Leiden en Wireless Jacobswoude. Deze club experimenteert met de mogelijkheden van draadloos internet voor waterrecreatie en de binnenvaart.

 

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: