Boottocht Rotterdam

Partyboot Koningin Juliana maakt een geweldige tweedaagse boottocht Rotterdam met de bewoners van de Kaag!!

Op 3 juni was het bij Rederij van der Meer al vroeg een drukte van belang voor de boottocht Rotterdam. Voordat de trossen los gingen moest er nog snel even water geladen worden, vers leveranciers kwamen nog spullen bezorgen en de crew moest natuurlijk ook op tijd aan boord zijn.

7.45 uur was alles klaar en gingen de trossen los en werd er koers gezet richting Buitenkaag. Hier kwamen de gasten van Abbenes/ Buitenkaag/ Kaageiland en omgeving aan boord.

Onder prachtig weer werd er ingescheept en 9.00 uur gingen de trossen los en werd er via de Ringvaart van de Haarlemmermeer koers gezet richting Rotterdam. De vaarroute ging o.a. over de Braassemermeer langs Woubrugge/ Alphen a/d Rijn en via de Gouwe richting Gouda. Na de schutting van de Koningin Julianasluis ging de route verder via de Hollandsche IJssel om uiteindelijk via de Maas naar hartje Rotterdam te varen.

Onder het varen konden de gasten wederom genieten van verse koffie met een heerlijk gebakje, een uitgebreide lunch en een drankje met hapjes!!!

Mooi weer, verse koffie met gebak een heerlijke lunch en leuke muziek!!

Ook vandaag zat de schipper mooi op schema en tegen 16.00 uur werd er aangemeerd aan de Boompjeskade waar de bussen gereed stonden om de gasten naar huis te brengen.

Wij vonden het een meer dan geslaagde dag en wij willen het bestuur dan ook heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen wat zij weer in ons hebben gehad en hopelijk tot volgend jaar!!

Boottocht Rotterdam

 

 

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: