Rondvaart Groene Hart

Deze rondvaart brengt ons langs Leiden Woubrugge en Alphen a/d Rijn

Een geslaagd feest vieren of de Hollandse cultuur proeven doet u het beste op het water! Wij nemen u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid. Deze rondvaart Groene Hart is dan ook één van de meest populaire routes voor uw varende bruiloft, bedrijfsfeestje of jubileum.

De rondvaart Groene Hart gaat langs het bekende polderlandschap tussen de vier grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag). Vroeger ontstaan door vervening en turfwinning. Tegenwoordig staat het bekend als waterrijk gebied met karakteristieke Oudhollandse dorpjes, molens, boerderijen, oude veenweidegebieden en de vele sloten en rivieren.

Rondvaart Groene Hart is een schitterende route voor uw varende bruilofts- of jubileumfeest

De boottocht gaat via de Ringvaart van de Haarlemmermeer langs Oude Wetering over Het Braassemermeer en natuurgebied de Hemmen. Vervolgens komen we terecht in de Woudwetering en varen we langs het pittoreske dorpje Woubrugge door via de Heimanswetering naar Alphen a/d Rijn. Hier gaan we stuurboord uit en komen we terecht op de Oude Rijn. We passeren o.a. Koudekerk a/d Rijn en Hazerswoude dorp. Via de Oude Rijn komen we terecht op de Zijl en varen we langs Leiderdorp en Leiden richting de prachtige Kagerplassen. Het laatste deel van deze route bevinden we ons weer op de Ringvaart van de Haarlemmermeer.

De boottocht rondje Groene Hart heeft een minimum tijdsduur van 3.5 uur en is uit te breiden tot circa 6 uur.

Rondvaart Groene Hart langs Oude Wetering, Woubrugge, Alpen a/d Rijn, Koudekerk a/d Rijn, Hazerswoude dorp, Leiderdorp en Leiden. Uiteraard kan deze boottocht ook andersom gevaren worden.

Boek een overnachting aan het water.

Bezienswaardigheden tijdens de boottocht/rondvaart Groene Hart:

Rondvaart Groene Hart

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: