Rondvaart Noord Holland

Met het Partyschip de Koningin Juliana varen in Noord Holland!!

Geniet van de prachtige en zeer afwisselende omgeving tijdens de diverse rondvaarten door Noord Holland.

Met partyboot de Koningin Juliana kunt u een prachtig boottocht door Noord Holland maken. De boottocht Noord Holland brengt ons langs de Westeinderplassen/ Schiphol en het Amsterdamse Bos naar de Nieuwe Meer sluis, via de Kostverlorenvaart varen we dwars door Amsterdam richting het IJ. Vanaf het IJ varen we met de partyboot naar het Oosterdok en gaan we via de prachtige Amstel op weg naar Bilderdam waar we via het sluisje terecht komen op het Aarkanaal. Vanuit hier zullen wij via de Oude Rijn terug varen naar de opstapplaats.

Bezienswaardigheden tijdens de boottocht op onze partyboot

  • Fort Aalsmeer/ Crash oorlogsmuseum;
  • Historische tuinen Aalsmeer;
  • VOC schip/ scheepvaartmuseum.

Verschillende boottochten door Noord Holland
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om met het partyschip een andere boottocht door Noord Holland te maken. Zo varen wij ook met het partyschip een rondje door de Ringvaart Haarlemmermeer of maken wij een boottocht langs Amsterdam en Haarlem. Tevens kunnen we de Westeinderplassen bezoeken.

Een prachtige rondvaart door Noord Holland maken?
Kies uit één van onze uitgestippelde boottochten door Noord Holland, of bepaal uw eigen koers in overleg met de kapitein.

Tijdsduur rondvaart: vanaf 2 uur en uit te breiden naar 9 uur

Bent u geïnteresseerd in een rondvaart door Noord Holland neemt u dan contact met ons op, wij bieden u graag een offerte op maat aan.

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: