Rondvaart over de Vliet

Prachtige boottocht met partyboot de Koningin Juliana!!

Geniet van de leuke en zeer afwisselende rondvaart over de Vliet met het partyschip van Rederij van der Meer.

Vaartocht naar Leidschendam over de Kagerplassen en via de prachtige Vliet. De terugreis brengt ons via de Oude Rijn naar Alphen en via de Woudwetering/ Braassemermeer terug naar onze thuishaven. De Vliet vormt de verbinding tussen Rotterdam en Den Haag maar is ook de verbinding tussen de Oude Rijn te Leiden/ Leiderdorp en de vaarweg richting Katwijk. Tevens kan je vanaf de Vliet naar Leiderdorp de Zijl bevaren en deze brengt u naar de prachtige Kagerplassen.

De Vliet wordt beheerd door de provincie Zuid Holland en wordt ook wel Rijn-Schiekanaal genoemd. Tussen Leiden en delft bevinden zich 25 bruggen en 1 sluiscomplex te Leidschendam.

Het landschap waar de Vliet doorheen loopt kent de drukte van de randstad ( Delft/ Den Haag/ Leidschendam/ Leiden) met daartussen verrasssend mooie landelijke stukjes. Indrukwekkend zijn alle prachtige buitenhuizen met fantastische aangelegde tuinen die aan de Vliet gelegen zijn. Welgestelde burgers stichtten deze buitens vanaf de 17e eeuw. Zij ontvluchtten in de zomermaanden de stad om aan de Vliet in de natuur te gaan wonen. Dat ging gepaard met grootscheepse verhuizingen, meestal per trekschuit.

Tevens kunnen we in Leidschendam aanmeren zodat u en uw gasten even de benen kunnen strekken.

Tijdens deze rondvaart over de Vliet kunt u genieten van een heerlijke lunch/ brunch/high tea/ buffet uit eigen keuken.

Tijdsduur rondvaart: circa 7 uur

Bent u geïnteresseerd in deze rondvaart naar Leidschendam neemt u dan contact met ons op, wij bieden u graag een offerte op maat aan.

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: