Rondvaart Zuid Holland

Partyschip de Koningin Juliana verzorgd rondvaarten door Zuid Holland!

Met partyboot de Koningin Juliana kunt u een prachtige rondvaart Zuid Holland maken. Tijdens de boottocht Zuid Holland passeren we o.a. Leiderdorp, Koudekerk a/d Rijn, Woubrugge en Alphen a/d Rijn en komen we via de Heimanswetering en de Woudwetering terecht op de Braassemermeer. We passeren nog het dorpje Oude Wetering en draaien dan de Ringvaart van de Haarlemmermeer weer op naar onze thuishaven in Roelofarendsveen.

Rondvaart Zuid Holland met diverse boottochten van Varend Feesten!

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om met het partyschip een andere boottocht door Zuid Holland te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige boottocht over de Kagerplassen, het Braassemermeer of langs Leiden met een cultureel uitstapje. Uiteraard is de rondvaart Zuid Holland ook te combineren met een rondvaart door Noord Holland.

Een prachtige rondvaart door Zuid Holland maken?
Kies uit een van onze uitgestippelde boottochten door Zuid Holland, of bepaal uw eigen koers in overleg met de kapitein.

Tijdsduur rondvaart: in overleg nader te bepalen

Bent u geïnteresseerd in een Rondvaart Zuid Holland, neemt u dan contact met ons op. Wij bieden u graag een offerte op maat aan.

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: