Rondvaart Leidschendam met partyboot Varend Feesten

Met de partyboot Koningin Juliana tijdens rondvaart naar Leidschendam

Met een vertrek vanaf onze thuishaven aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer gaat deze  rondvaart Leidschendam o.a. over de prachtige Kagerplassen naar de Zijl te Leiderdorp.

Vanaf de Zijl vervolgen we het Rijnschiekanaal richting Leidschendam waar we hartje centrum bij de sluis van Leidschendam zullen aanmeren. Hier kunt u ( indien de tijd het toelaat) ervoor kiezen om van boord te gaan en een korte wandeling te maken. Vervolgens komt u terug aan boord en gaan we via het Rijnschiekanaal terug richting de Oude Rijn en varen we langs plaatsen als Koudekerk a/d Rijn, Hazerswoudedorp richting Alphen a/d Rijn. Vanaf daar gaat de boottocht via de Heimanswetering naar Woubrugge en vervolgens via de Woudwetering naar het Braassemermeer. Vanaf daar varen we langs het leuke plaatsje Oude Wetering en draaien we de Ringvaart weer op om na enkele minuten op onze thuishaven aan te meren.

Deze rondvaart is uitsluitend te boeken voor besloten groepen

De tijdsduur van deze rondvaart Leidschendam met vertrek vanaf onze thuishaven is ca. 7 uur en is uitsluitend te boeken voor besloten gezelschappen vanaf 25 personen.

Andere opstaplocaties zijn bespreekbaar.

U kunt tijdens deze boottocht bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke lunch/ brunch/ buffetHigh Tea uit eigen keuken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij bieden u graag een offerte op maat aan.

 

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: