Geweldige familiedag op de partyboot Koningin Juliana

Ontspannen vaartocht over de Kagerplassen

Na een lange zoektocht naar een geschikte locatie voor het vieren van een familiedag op het water, kwamen wij terecht op de website van Varend Feesten en hebben wij een fantastische familiedag op de partyboot van Rederij van der Meer gehad.

In tegenstelling tot andere aanbieders, kon Varend Feesten voor ons wel een geschikte locatie bieden, met daarbij veel verschillende faciliteiten en arrangementkeuzes.

familiedag op de partyboot van Varend Feesten was fantastisch!!

De route ging over de Kagerplassen en de Westeinderplassen. Omdat wij gelukkig zeer mooi weer hadden konden wij heerlijk buiten op het dek zitten en genieten van het mooie weer en uitzicht. Het personeel was zeer vriendelijk en waar nodig ook erg behulpzaam naar ons toe. Ook het buffet was zeer goed, de keuze was erg groot en ook erg lekker.

We hebben een fijne en ontspannen familiedag gehad met heel mooi weer in een gastvrije omgeving met een attente bediening en lekker eten en drinken. Het voldeed geheel aan onze verwachtingen! Een aanrader voor iedereen die eens onbezorgd wil relaxen in de natuur op een nazomerse dag.

Familie van der Meer – Venlo

familiedag op de partyboot

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: