Gondelvaart Alphen aan den Rijn

Partyboot naar gondelvaart Alphen aan den Rijn 2014!

Voor de tweede keer werd ons partyschip de Koningin Juliana ingehuurd door de Van der Werff groep in Alphen aan den Rijn, om wederom mee te varen met de gondelvaart  Alphen aan den Rijn.

Op 16 september lag ons partyschip om 17.30 uur versierd en al gereed aan de Koperweg in Alphen aan den Rijn. Vanaf 18.30 uur begon onder het genot van een lekker glaasje bubbels het inschepen van de gasten van de Van der Werff groep. Om 19.00 uur gingen de trossen los en werd er een opening aangevraagd voor de s’ Molenaarsbrug te Alphen.

Fantastisch zwoele septemberavond tijdens gondelvaart Alphen aan den Rijn

Dit jaar waren de weergoden ons echt goed gezind, daar waar het vorig jaar de hele avond met bakken uit de lucht kwam en het niet warmer was dan een graad of 12 was het dit jaar echt fantastisch mooi weer met een zeer zwoele septemberavond van 20 graden heeft iedereen inclusief de band ” Helemaal top” de hele vaartocht in een t’ shirtje op de buitendekken kunnen genieten van de entourage die de Gondelvaart Alphen aan den Rijn op het water en op de kades te  bieden heeft.

Veel bekijks met de band “Helemaal top” boven op het panoramadek van de Juliana!

Tegen 23.00 uur was de Gondelvaart ten einde en werd er weer aangemeerd waarna de gasten ons partyschip verlieten en vervolgens alle versiering en verlichting weer van boord werd gehaald.

Wederom vonden wij het weer erg leuk dat ons partyschip mee heeft mogen varen met de Gondelvaart Alphen aan den Rijn en hiervoor bedanken wij met name Richard Goozen voor het vertrouwen wat hij in ons bedrijf heeft.

gondelvaart Alphen aan den Rijn

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: