40 Jarig jubileum vieren op partyboot

Boottocht over de Kagerplassen en Westeinderplassen

Wij wilde graag ons Robijnen jubileum vieren op partyboot de Koningin Juliana.

Na het zoeken op internet naar dit partyschip besloten wij ons 40 jarig jubileum te vieren op de partyboot van Varend Feesten. Varend Feesten beschikt over een prachtige boot met veel mogelijkheden. In vergelijking met de concurrentie, heeft Varend Feesten wel een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt veel voor een redelijke prijs. Het feit dat er echt een route gevaren werd in een prachtige omgeving, haalde ons over om voor Varend Feesten te kiezen.

robijnen bruiloft vieren op partyboot Koningin Juliana was een groot succes!!!

De route van onze vaartocht ging over de Kagerplassen en de Westeinderplassen. Gelukkig was het mooi weer en konden wij lekker buiten op het dek zitten. De hapjes en drankjes die geserveerd werden zijn van hoge kwaliteit en ook het personeel was erg aardig en behulpzaam voor onze gasten.

De vaartocht voldeed volledig aan onze verwachtingen en volgens de gemaakte afspraken. We vetrekken volgens de afgesproken tijd en waren ook weer op tijd terug. De communicatie was zeer goed zodat wij niet voor verassingen kwamen te staan.

Wij hebben een fantastische dag gehad, niet alleen door het mooie weer, maar ook omdat de bediening en de verzorging van het geheel perfect was. De bemanning was zoals gezegd zeer vriendelijk voor ons en de gasten en de kapitein vertelde ons leuke weetjes over de omgeving van de vaarroute. Het warm en koud buffet was heerlijk en kwam uit eigen keuken.

Onze gasten waren zeer positief en kregen van hen alleen maar positieve reacties. Een feest vieren bij Varend Feesten raden wij dan ook absoluut aan. Onze complimenten aan Rederij van der Meer! Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden, mede dankzij uw inzet.

Lenie en Gerrit Hoen – Roelofarendsveen

jubileum vieren op partyboot

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: