partyboot als trouwlocatie voor familie Blom- Varendfeesten

Partyboot de Koningin Juliana als trouwlocatie dinerlocatie en feestlocatie!!

Op 31 mei 2013 is onze partyboot als trouwlocatie ingezet voor Martin van der Blom en zijn kersverse echtgenote.

1500 balonnen verder, een flinke klus maar het resultaat mag er zijn!!

Om 13.45 uur hebben wij het bruidspaar met hun gasten ontvangen en gingen de trossen direct los om koers te zetten richting Oude Wetering. Hier werd een korte tussenstop gemaakt om de bijzonder ambtenaar en 5 koperblazers aan boord te nemen. vervolgens werd er koers gezet naar het Braassemermeer waar de huwelijksplechtigheid op de partyboot plaatsvond!!

Om 16.00 uur was het officiële gedeelte  ten einde en werd er getoast met prosecco. Onder het varen werd er een heerlijk warm en koud Captainsbuffet geserveerd met aansluitend de bruidstaart van ijs. De vaarroute ging via de Ringvaart van de Haarlemmermeer naar Amsterdam. Via de Houthaven vervolgden we het Noordzeekanaal naar Zaandam.

Keurig volgens schema meerden we hier aan om 19.50 uur. Vanaf deze locatie werden de avondgasten ontvangen met koffie met lekkers en konden de gasten de hele avond heerlijk dansen en feesten. 01.00 uur meerden we weer aan in Zaandam en was deze geweldige dag ten einde.

Wij vonden het heel bijzonder dat wij de gehele bruiloftsdag van de familie Blom hebben mogen verzorgen en wij danken jullie hier nogmaals hartelijk voor!

partyboot als trouwlocatie

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: