Partyboot langs Haarlem en Amsterdam

Met de partyboot langs Haarlem en Amsterdam!

Op 20 mei 2013 gingen de trossen al vroeg los om ervoor te zorgen dat onze partyboot Koningin Juliana op tijd bij het Cruquius museum aanwezig was voor de rondvaart Haarlem Amsterdam met de partyboot.

Om 11.00 uur waren we dan ook mooi op tijd aanwezig om de gasten van Jan en Rietje en Piet en Polly te ontvangen. 11.15 uur was het gezelschap compleet en werd er onder het genot van koffie met wat lekkers koers gezet richting Haarlem. Na de schutting bij Spaarndam werd de tocht vervolgd via zijkanaal C naar het Noordzeekanaal. Bij Amsterdam aangekomen draaiden we via de Houthaven de Korstverlorenvaart op om met de partyboot dwars door Amsterdam te varen. Bij het Nieuwe meer sluis nog een schutting en vervolgens werd er via het Nieuwe meer koers gezet naar  de Ringvaart van de Haarlemmermeer om vervolgens langs Schipholrijk, Aalsmeer, Rijssenhout, Burgerveen en Leimuiden weer terug te varen naar onze thuishaven.

Gezellige rondvaart door Haarlem en Amsterdam met familie en vrienden!

Onderweg werd er volop genoten van een uitgebreid Brunchbuffet en in de middag werd er onder het genot van lekkere hapjes gezellig geborreld. Helaas was het weer ons deze dag niet gunstig gezind en heeft het vanaf 13.00 uur geregend. Maar gezelligheid moet je zelf maken en daar heeft het gezelschap ruim gehoor aan gegeven. op de binnendekken was de sfeer ontspannen en gezellig en wij hebben genoten van deze altijd afwisselende rondvaart met onze partyboot over Haarlem en Amsterdam.

Jan & Rietje en Piet & Polly bedankt voor de leuke dag!!

Partyboot Haarlem Amsterdam

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: