Partyboot Haarlem

Feestavond op de partyboot Koningin Juliana tijdens een boottocht door het prachtige Groene Hart of een boottocht Haarlem

Partyboot de Koningin Juliana is een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest.

U wordt door onze gastvrouw op één van onze opstapplaatsen aan boord van ons partyschip de Koningin Juliana ontvangen met een glaasje Prosecco. Als het gezelschap is ingescheept en de trossen los zijn zal er een heerlijk luxe warm/ koud buffet voor u klaar staan.

De vaarroute is bespreekbaar. Veelal wordt er gekozen voor een rondvaart in het prachtige Groene Hart maar ook de regio Haarlem en Amsterdam behoort tot de mogelijkheden.

Na het dessert kan de feestavond beginnen en of u nu kiest voor een swingende disco avond, live muziek of een thema avond, iedereen zal aan het eind van de avond met een voldaan gevoel van boord gaan. Aan boord van onze partyboot zijn microfoons en een geluidsinstallatie aanwezig. Wij werken vaak samen met de disco/drive-in van Music Wave. Natuurlijk is het ook mogelijk om live muzikanten te boeken, door ons of door uzelf te reserveren.

Tijdsduur feestavond 4 uur , vertrek en aankomsttijden gaan op afspraak

Tarieven feestavond op de partyboot:  Inclusief huur partyschip, welkomstdrankje, gemengde zoutjes/ kaaskoekjes, Juliana buffet, ijs, onbeperkt gebruik van de nationale bar en dj.

Prijs per persoon vanaf € 65,00

Uiteraard is het bovenstaande programma een greep uit de vele mogelijkheden en kunnen we natuurlijk een offerte op maat voor u maken. De prijs p.p. kan dan lager of hoger worden.

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: