Partyboot Rotterdam – Varend Feesten

IMG_2042 Partyboot Koningin Juliana zet koers naar Rotterdam met de Eindsprint!!

Op 5 en 6 september 2013 is het bij Rederij van der Meer al vroeg een drukte van belang. Partyboot Koningin Juliana ligt gereed voor vertrek naar Rotterdam en voordat de trossen los gaan wordt de laatste hand gelegd aan de bevoorrading. De gasten van visclub de Eindsprint van Hoogmade mag het de aankomende twee dagen uiteraard aan niks ontbreken.

Zomerse temperaturen aan boord van de partyboot van Varendfeesten!!

Om 8.00 uur precies gaan de trossen los en wordt er eerst koers gezet naar Hoogmade waar we het gezelschap gaan ophalen. Na een enthousiast ontvangst en nog even wachten op de dj gaan tegen 10.00 uur de trossen los en wordt er met de partyboot koers gezet naar Rotterdam.

Partyboot Rotterdam!!!

De stemming ( we hadden ook niet anders verwacht) zit er bij zowel de gasten als de bemanning van Varend Feesten gelijk goed in. Met geweldig weer met tropische temperaturen en een strak blauwe hemel kan het natuurlijk helemaal niet meer stuk.

Wij van Varend Feesten hebben enorm genoten van deze twee geweldige dagen met een uniek gezelschap met echt allemaal  fantastische mensen die ons echt elke tocht weer verbazen met hun enthousiasme naar ons, hun gezelligheid, de ongedwongen sfeer, het nooit genoeg aan drank gehalte, hilarische spellen ( denk dat de partyboot Koningin Juliana in Nederland en misschien wel wereldwijd het enige partyschip is waar een cavia- en maaienrace gehouden is) en loyaliteit!!

Ik wil bij deze dan ook iedereen van de Eindsprint bedanken voor het vertrouwen in ons en ik kan met volle overtuiging zeggen dat de gehele crew die twee dagen geweldig hebben gevonden!!

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: