Partyboot voor bruiloften en feesten op het water

Partyboot voor bruiloften feesten & partijen

Door de gastvrije ontvangst van de vriendelijke bemanning van rondvaartboot de Koningin Juliana waren mijn gasten direct in een ontspannen sfeer met elkaar in gesprek. Voor mij dus de partyboot voor bruiloften en partijen.

Op de hapjes, drankjes en het buffet viel in het geheel niets aan te merken. De rondvaart over het Braassemermeer en de Kagerplassen heeft geheel aan mijn verwachtingen voldaan.

Het varen op partyboot de Koningin Juliana was gelijk aan mijn verwachtingen en volgens de gemaakte afspraken. Zo goed zelfs dat ik gelijk een vervolgafspraak heb gemaakt voor een eventuele tweede boottocht, zij het met een ander gezelschap.

A.J. Smit – Haarlem

partyboot voor bruiloften

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: