Partyboot Zuid Holland – Feest vieren

Feest vieren op de partyboot Koningin Juliana was te gek!!

De partyboot van Varend Feesten zien wij vaak varen en waren nu erg nieuwsgierig of dit leuk zou zijn voor het geven van een feest.  Naar op het internet gezocht te hebben op partyboot Zuid Holland kwamen wij terecht op de site van Rederij van der Meer en dankzij de duidelijke website besloten wij contact op te nemen.

Gezellige partyboot Zuid Holland!!

Bij het bezoeken van een receptie lang geleden viel ons al op dat de boot zeer gezellig ingericht was. Toen wij de boot opnieuw bezochten voor ons feest bleek dat hier niets aan veranderd was. De boot is nog even gezellig als vroeger.

Rondvaart Kagerplassen en Westeinderplassen

Dankzij het mooie weer konden wij en onze gasten gelukkig buiten op het dek zitten. De tocht voer over de Westeinderplassen, de ringvaart en de Kagerplassen. De medewerkers op de boot waren zeer vriendelijk en hielpen iedereen uitstekend.

Deze dag was voor ons een dag om absoluut nooit meer te vergeten. De tocht over de verschillende wateren was prachtig, onze gasten genoten van het buffet en ook wij hadden het enorm naar ons zin. Al onze verwachtingen zijn uitgekomen.

Gerda en Reinier Van der Steen – Rijsenhout

partyboot zuid holland

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: