Partyboot Zuid Holland met familie en vrienden

Rondvaart Groene Hart met dé partyboot Zuid Holland is de partyboot Koningin Juliana!!!

Voor onze verjaardagen (Martien 50 jaar, Sylvia 49 jaar, samen 99 jaar) leek het ons geweldig om onze familie en vrienden uit te nodigen in een speciale omgeving.  Zoekende op het internet naar partyboot Zuid Holland kwamen we terecht bij de partyboot van Varend Feesten en kozen we voor de partyboot Koningin Juliana.

We hebben een prachtige middag gehad met de familie en vrienden, de tijd was zo omgevlogen. De catering was uitmuntend, de bediening en ontvangst waren hartelijk en gemoedelijk, alles was tot in de puntjes geregeld.

Catering was uitmuntend!!

Wij zijn echte buitenmensen en het concept van Varend Feesten sprak ons aan: een feestje met familie en vrienden op een partyboot met een mooie omgeving en een zeer uitstekende catering. Bovendien ook goede mogelijkheden aan boord (zowel binnen als buiten). En of het nu mooi weer of slecht weer is, op de partyboot behoudt je het prachtige panorama uitzicht. Verder heeft de boot goede faciliteiten voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. In één woord geweldig!

We hebben een prachtige rondvaart gemaakt over de Kagerplassen en het Groene Hart. De rondvaart is een echte aanrader en zeer zeker voor herhaling vatbaar! Het is dat we al getrouwd zijn, anders had ik mijn bruiloft op deze partyboot gevierd. Afijn, volgend jaar word ik ‘Sarah’, dus wie weet….

We bevelen de partyboot Koningin Juliana van harte aan en onze familie en vrienden bleven ons ‘bekogelen’ met complimenten over de boottocht en de reacties op Facebook was super! Zo’n boottocht zorgt er ook voor dat we geintjes kunnen uithalen met onze vrienden en familie… We hebben op onze uitnodigingskaart iets leuks opgeschreven: “de afvaart is om 13.00 uur, te laat komen is achteraan zwemmen”. Onder ons gezegd: wel jammer dat iedereen op tijd was…..

Sylvia IJzerman- de Sain en Martien IJzerman – Den Haag

Partyboot Zuid Holland

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: