Partyschip Koningin Juliana & rondvaartboot Miyuki Maru

partyschip Koningin JulianaZowel het partyschip Koningin Juliana als rondvaartboot Miyuki Maru zijn gebouwd in opdracht van de NDSM

Het partyschip Koningin Juliana vaart nu onder de vlag van onze firma Rederij van der Meer en wordt hoofdzakelijk ingezet als varende feest- en trouwlocatie.

Sinds kort zijn wij in contact gekomen met de eigenaar van het zusterschip ( Miyuki Maru) van partyschip de Koningin Juliana. Deze dame vaart momenteel in Londen op de Thames en wordt hoofdzakelijk ingezet voor rondvaarten.

Zusterschepen de Koningin Juliana en de Miyuki Maru!!

Wij wisten wel dat er ergens een zusterschip moest rondvaren maar wij hebben het schip nooit kunnen vinden. Wij vinden het dan ook erg leuk om contact te hebben met de eigenaar en eindelijk fotomateriaal te hebben van deze rondvaartboot De twee schepen hebben duidelijk een hoop gelijkenissen. Wij gaan zeker een keer een bezoek aan Londen brengen en de Miyuki Maru bekijken.

Beide rondvaartboten zijn gebouwd in opdracht van de Nederlandsche Dok- en Scheepsbouwmaatschappij (NDSM). Ook zijn beide rondvaartboten eind jaren vijftig ingezet als veerdienst om de werknemers van het CS Amsterdam naar het werk te brengen.

zusterschip van partschip Koningin Juliana

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: