Partyschip Koningin Juliana ingezet voor officiële opening Bosrandbrug

Spectaculaire opening van de Bosrandbrug met partyschip Koningin Juliana!

Partyschip Koningin Juliana van Rederij van der Meer (Varend Feesten) is ingezet voor de officiële opening van de Bosrandbrug op 15 mei 2013. In het bijzijn van gedeputeerde Elisabeth Post is de Bosrandbrug bij Schiphol-Oost woensdagochtend officieel in gebruik genomen.

Verbinding Ringvaart tussen Schiphol-Oost en Amstelveen

De Bosrandbrug vormt een verbinding over de Ringvaart van de Haarlemmermeer tussen Schiphol-Oost en Amstelveen. De oude overspanning was aan het einde van zijn levenscyclus. De capaciteit ervan sloot niet meer aan bij het huidige verkeersaanbod. De nieuwe brug is breder geworden en heeft nu vijf rijstroken in plaats van drie. Er is en breder fietspad gemaakt en ook de schepen hebben meer ruimte om te passeren.

De provincie Noord-Holland is momenteel bezig met de vernieuwing van de N201, de weg tussen Hoofddorp en Amstelhoek. De realisatie van Bosrandbrug is weliswaar geen onderdeel van het zogeheten Masterplan N201 plus, maar sluit wel aan bij de aansluiting op de A9. De N201 plus is naar verwachting aan het einde van het jaar helemaal klaar.

Bekijk hier het filmpje van de opening…

partyschip Koningin Juliana

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: