Rondvaart Amsterdam voor het Ministerie van Defensie

Rondvaart AmsterdamVarendFeesten verzorgt rondvaart Amsterdam voor het ministerie!!

Op 26 oktober 2012 hebben wij een hele varende dag mogen verzorgen voor het Ministerie van Defensie. Het betrof een afscheid van een hoofdofficier. De rederij heeft een rondvaart Amsterdam verzorgt met een vertrekpunt in Amsterdam en eindpunt was op de thuishaven van Rederij van der Meer te Roelofarendsveen.

Al vroeg in de ochtend zijn wij met ons partyschip de Koningin Juliana vertrokken naar Amsterdam. Om 12.30 uur werd er in Amsterdam aan de Houthaven aangemeerd waarna om 13.00 uur het gezelschap aan boord kwam.

De gasten konden direct van een uitgebreide lunch gebruik maken en tevens genieten van het vaargebied in de omgeving Amsterdam. Via de Kostverlorenvaart die ons dwars door de stad Amsterdam naar het Nieuwe Meer brengt, werd er koers gezet naar de Ringvaart van de Haarlemmermeer. Hier werd nog even een korte tussenstop gemaakt zodat de Knevelband aan boord kon opstappen.

Rondvaart Amsterdam en aangrenzend vaargebied in Noord Holland zoals de Ringvaart van de Haarlemmermeer en Westeinderplassen!!

Onder het genot van een borrel een hapje en een stukje live muziek ging de tocht verder naar de Kagerplassen.

Aan het begin van de avond stond er een fantastisch warm en koud buffet klaar en werd de tocht om 19.00 uur met een dessert afgesloten. Op onze thuishaven in Roelofarendsveen stonden de bussen klaar om het gezelschap naar Den Haag te brengen.

Bij deze willen wij Dhr. Lizer hartelijk danken!

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: