Rondvaart Haarlem Amsterdam

Met Senioren Lisse rondvaart Haarlem Amsterdam verzorgd

Op woensdag 7 mei 2014 lagen in alle vroegte twee partyschepen gereed om een rondvaart Haarlem Amsterdam te verzorgen voor 250 senioren uit Lisse en omgeving. Rederij van der Meer verzorgde de planning en met het partyschip de Koningin Juliana en de Olympia van het Groen Hart werd om 9.15 uur het startsein gegeven.

Gezellig praten onder het genot van een drankje, een hapje en ondertussen genieten van de rondvaart!

De trossen gingen los en onder het genot van een heerlijk kopje koffie en gebak werd er via de Ringvaart van de Haarlemmermeer koers gezet richting Haarlem. Het blijft gezegd de rondvaart Haarlem zo over het Spaarne langs o.a. gebouwen als de Bavokerk en de koepel gevangenis blijft fantastisch.

Omgeving Haarlem en Amsterdam is vanaf het water fantastisch!

Rond 11.45 uur werd een overheerlijke lunch uitgeserveerd en na de lunch werden de twee partyschepen geschut in de sluis van Spaarndam. Na de schutting ging de route verder over Zijkanaal C richting het drukke Noordzeekanaal.

Tegen 14.45 uur passeerden we de Houthaven en werd de route via de Kostverlorenvaart voorgezet richting de Nieuwe Meer sluis en zo over de Ringvaart van de Haarlemmermeer weer op weg richting het vertrekpunt.

Om 17.00 uur kregen de gasten nog een heerlijke warme maaltijd aangeboden en na het dessert kwam het programma ten einde en stonden de bussen weer klaar om de gasten naar huis te brengen.

Wij van Rederij van der Meer vonden het een geslaagde dag en wij bedanken bij deze het bestuur dat zij vol vertrouwen met ons in zee zijn gegaan.

rondvaart Haarlem

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: