Rondvaart Leiden met partyboot Koningin Juliana

Gemeente Leidschendam vaart met Partyboot van Rederij van der Meer naar Leiden

Op 19 september hebben wij met ons partyschip de Koningin Juliana een rondvaart Leiden mogen verzorgen voor de gemeente Leidschendam.

Rondvaart Leiden met bezoek aan de Hortes Botanicus

Al vroeg in de ochtend zijn de trossen van het partyschip losgegaan zodat wij ruim op tijd in Leischendam konden aanmeren. 12.00 uur lag het partyschip van Varend Feesten aan de kade in Leidschendam.

12.30 uur werden de gasten van de gemeente Leidschendam ontvangen met koffie/ thee met wat lekkers en gingen de trossen los voor de rondvaart Leiden gecombineerd met een bezoek aan de Hortes Botanicus.

14.30 uur lag het partyschip aangemeerd in de Haven van Leiden en konden de gasten tot 16.30 uur de stad verkennen met tevens een bezoek aan de Hortes Botanicus.

Muziek met lekker eten en drinken tijdens de terugreis op de partyboot!

16.30 uur gingen de trossen weer los en werd er aangevangen met de terugreis naar Leidschendam. Uiteraard onder het genot van een borrel, lekkere hapjes en een heerlijk Barbecue buffet.

Wij willen alle gasten van de gemeente Leidschendam heel hartelijk danken voor uw aanwezigheid aan boord en hopelijk zien we u nog eens terug aan boord van ons partyschip!!

rondvaart Leiden

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 071 - 501 8528
of 06 - 5536 0038 of vraag een offerte aan.