Geniet tijdens boottocht van rondvaart Ringvaart van de Haarlemmermeer

rondvaart Ringvaart van de HaarlemmermeerRondvaartboot met catering aan boord tijdens rondvaart Ringvaart van de Haarlemmermeer en de Kagerplassen

Mede namens mijn vrouw en al mijn gasten op rondvaartboot de “Koningin Juliana” wil ik mijn grote waardering uitspreken voor de voortreffelijke uitvoering van het door mij bestelde arrangement met rondvaart Ringvaart van de Haarlemmermeer en door het Groene Hart. Allen hebben ten volle genoten van een gezellige boottocht en zijn zeer enthousiast na de boottocht huiswaarts gekeerd.

Grote waardering voor Rederij van der Meer

De bediening tijdens de rondvaart was uitstekend en het eten en drinken gaf geen enkele reden tot klagen. Integendeel, allen hebben intens genoten van het eten. Dat wil heel wat zeggen voor sommige jongelui, want de catering was uitzonderlijk goed. Als ik de middag van 15 augustus moet beoordelen met een cijfer, dan is het cijfer 10+.

J. Albrecht en echtgenote

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: