Rondvaart Rotterdam

Partyboot Koningin Juliana maakt een geweldige tweedaagse rondvaart Rotterdam met de bewoners van de Rijpwetering!!

Op 4 juni lag het partyschip de Koningin Juliana al vroeg weer klaar aan de Maasboulevard te Rotterdam om de gasten van Rijpwetering te ontvangen voor de rondvaart Rotterdam.

10.00 uur kwamen de bussen voor rijden en stipt om 10.30 uur gingen de trossen los en werd er onder het genot van een lekker kopje koffie en vers gebak ( met dank aan  Rene Huigsloot die speciaal vroeg naar Rotterdam is gereden om het gebak vers af te leveren) koers gezet richting Rijpwetering.

De vaarroute ging via de Maas en de Hollandse IJssel richting Gouda. Na de schutting van de Koningin Julianasluis werd de route via de Gouwe voortgezet naar Alphen a/d Rijn. Over de Oude Rijn door richting Woubrugge en over de Braassemermeer zo langs Oude Wetering en via de Ringvaart van de Haarlemmermeer richting het Kagerplassengebied

Onder het varen konden de gasten natuurlijk wederom genieten van verse koffie met een heerlijk gebakje, een uitgebreide lunch, hapjes en drankjes en natuurlijk een heerlijke warme maaltijd!!!

Mooi weer, verse koffie met gebak een heerlijke lunch en een warme maaltijd!!

Ook vandaag zat de schipper mooi op schema en tegen 18.00 uur werd er aangemeerd in het dorpje Rijpwetering waar de bewoners gereed stonden om de gasten naar huis te brengen.

Wij vonden het een meer dan geslaagde dag en wij willen het bestuur dan ook heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen wat zij weer in ons hebben gehad en hopelijk tot volgend jaar!!

rondvaart Rotterdam

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: