Rondvaart vogelpark Avifauna – VarendFeesten

Rondvaart met bezoek vogelpark Avifauna voor de stichting GGK

8 juni 2013 stond bij Rederij van der Meer in het teken van de gehandicapten.

Om 10.00 uur werden de gasten ontvangen met verse koffie met wat lekkers erbij en om 10.30 uur gingen de trossen los. Onder goede weersomstandigheden ging de rondvaart met bezoek aan vogelpark Avifauna van start en vertrok het partyschip de Koningin Juliana vanaf haar thuishaven aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer te Roelofarendsveen. Via de prachtige Kagerplassen werd er koers gezet richting Leiderdorp, via de Zijl en de Oude Rijn passeerden we o.a. Hazerswoude dorp en Koudekerk a/d Rijn.

Rondvaart vogelpark Avifauna, roofvogels, speeltuin mooi weer en voldoende eten & drinken

10.00 uur was het al een drukte bij de partyboot Koningin Juliana van Varend feesten voor de rondvaart vogelpark Avifauna.

Om 12.00 uur werden de gasten verwend met een zeer uitgebreid luxe brunch buffet. Na de brunch arriveerde het partyschip om 13.30 uur bij het vogelpark Avifauna waarna de gasten tot 16.00 uur het park in konden.

16.00 uur waren alle gasten weer mooi op tijd aan boord en gingen onder het genot van een drankje en heerlijke borrelhapjes de trossen los voor het laatste deel van de rondvaart Avifauna. Via de Heimanswetering passeerden we het pittoreske dorpje Woubrugge om vervolgens over de Braassemermeer het leuke dorpje Oude Wetering te passeren.

17.00 uur was deze leuke dag ten einde en gingen de gasten moe maar voldaan weer op weg naar huis.

Wij vonden het een zeer geslaagde dag en wij bedanken de stichting GGK dat wij deze dag hebben mogen verzorgen.

rondvaart Avifauna

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: