Rondvaart Zuid-Hollandse plassen overtrof de verwachtingen

Feestvieren op de partyboot over de Zuid – Hollandse plassen

Doordat ik al eens eerder een feest heb gevierd op de partyboot van Varend feesten, besloot ik om zelf wederom een rondvaart Zuid Hollandse plassen te organiseren. Via internet heb ik eerst wat informatie opgezocht maar door mijn goede ervaringen van de eerste keer, besloot ik al snel om de partyboot te boeken.

De rondvaart Zuid-Hollandse plassen was geweldig en voer dwars door het Groene Hart met o.a. een bezoek aan de prachtige Kagerplassenen. Door het mooie weer verliep alles zoals ik gehoopt had. Het varen op de partyboot Koningin Juliana was exact volgens de gemaakte afspraken en overtrof zelfs mijn verwachtingen. Ook mijn gasten waren erg tevreden en blij met dit uitje.

Rondvaart Zuid Hollandse plassen met prachtige uitzichten over de Kagerplassen!

Ik vind het een ideale gelegenheid voor een gemengd gezelschap voor ouderen en jongeren. Je kan gezellig met andere gasten praten en wat drinken en natuurlijk genieten van de mooie omgeving. De verzorging aan boord van de partyboot was ook meer dan prima en ik ontving dan ook veel positieve reacties zeker ook over de kwaliteit van het buffet.

Het was een fantastische dag en wil dit dan ook zeker bij andere mensen aanraden om het eens te doen! Ik weet al waar ik mijn volgende feestje weer plan!

H.C. Rademaker – Leiderdorp

Rondvaart Zuid Hollandse plassen

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: