Partyboot Koningin Juliana ingezet als rondvaartboot Amsterdam

Discovery Networks Benelux huurt partyboot van Rederij van der Meer voor een goed doel!!

Op 20 juni 2014 werd het partyschip Koningin Juliana ingezet als zijnde rondvaartboot Amsterdam. Discovery Networks organiseerde wereldwijd een dag voor goede doelen. Alle medewerkers van Discovery worden op die dag geacht zich in te zetten voor een goed doel en alle medewerkers zijn die dag dan ook vrijwilliger en zetten zich actief in voor goede doelen.

Enthousiaste vrijwilligers aan boord van partyboot Koningin Juliana

Discovery Amsterdam heeft voor deze dag het partyschip Koningin Juliana van Rederij van der Meer gedurende de gehele dag ingehuurd om een rondvaart Amsterdam te verzorgen voor de Zonnebloem.

Verwendag voor cliënten van de Zonnebloem

Zo werden deze dag gedurende twee rondvaarten over het IJ 60 mensen in het zonnetje gezet. Zij werden niet alleen verwend met koffie met een luxe gebakje maar zij kregen ook lekkere hapjes en drankjes aangeboden, en het allerbelangrijkste was dat iedere gast zijn persoonlijke vrijwilliger had. Zo konden de gasten een gezellig praatje maken en werden zij door de vrijwilligers heerlijk verwend.

Tussen de twee rondvaarten in werden de medewerkers van Discovery Amsterdam verwend met een heerlijk luxe lunch die uiteraard door de crew van het partyschip van VarendFeesten werd verzorgd.

Wij vonden het een bijzondere en meer dan geslaagde dag en bij deze willen wij alle medewerkers van Discovery die deze dag aan boord van ons partyschip waren heel erg bedanken voor hun enthousiaste inzet!

Het was een plezierige samenwerking!

Rondvaartboot Amsterdam

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: