Trouwen op het water

Partyschip Koningin Juliana is een sfeervolle locatie om te trouwen op het water.

Via het zoeken op het internet zijn wij bij Rederij van der Meer ( VarendFeesten) terecht gekomen. Wij wilden graag iets origineels voor onze bruiloft en trouwen op het water is dat zeker. Ook vonden wij het belangrijk dat onze gasten een beetje hun eigen gang konden gaan en daar leende het partyschip Koningin Juliana met twee binnen- en een groot buitendek zich dan ook uitstekend voor.

Na de ontvangst met koffie met wat lekkers begon de huwelijksplechtigheid aan boord van het partyschip. Na de plechtigheid en de felicitaties werd onder het genot van een glas Cava onze bruidstaart aangesneden. Ondertussen gingen de trossen los en werd er koers gezet voor een prachtige rondvaart door het Groene Hart met een bezoek aan de prachtige Kagerplassen en het Braassemermeer. Onderweg konden we heerlijk genieten van een uitgebreid warm en koud buffet en heerlijke drankjes

Alles was goed geregeld betreffende eten & drinken

Het varen op d partyboot Koningin Juliana van Rederij van der Meer voldeed aan alle verwachtingen en alles betreffende eten en drinken was dan ook goed geregeld.

Trouwen op het water!

Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden. Alles was goed geregeld en iedereen had het naar zijn zin.

Laura en Ramon Edelaar- Lisse

Trouwen op het water

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: