Trouwen op het water met Varend Feesten

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen

Het Partyschip de “Koningin Juliana” is een erkende trouwlocatie in de gemeente Kaag & Braassem / Teylingen en de gemeente Haarlemmermeer. Dat ons partyschip niet alleen in onze eigen gemeente een trouwlocatie is maar ook in omliggende gemeenten zegt eigenlijk al genoeg. Dankzij de sfeer die het partyschip de “Koningin Juliana” uitstraalt, is het dé trouwlocatie bij uitstek.

Hieronder vindt u een sfeerimpressie van de Koningin Juliana als trouwlocatie

Ook bestaat er de mogelijkheid om in een van de kerken die het Groene Hart rijk is te trouwen. Er zijn diverse kerken direct gelegen aan het water, waar wij op loopafstand of zelfs voor de kerk kunnen aanmeren.

Unieke fotoreportage

Wat dacht u van een fotoreportage vanuit een sloep. Uw gasten blijven verzorgd achter aan boord op onze partyboot en onder het varen komt er een sloep langszij om het bruidspaar en de fotograaf op te halen. Vervolgens wordt u over het prachtige plassengebied gebracht naar een van de twee twaalfkantige molens gelegen aan de Koppoel te Rijpwetering. Dit zijn overigens de enige twee twaalfkantige molens ter wereld. Hier kunt u prachtige foto’s maken voor uw reportage.

Gastvrijheid en service staan bij ons hoog in het vaandel, onze crew denkt graag met u mee

Uiteraard kunt u uw hele bruiloft vanaf de huwelijksceremonie tot receptie/ diner en feestavond met muziek aan boord van onze partyboot laten plaatsvinden. Graag maken we een afspraak met u aan boord zodat we kennis met elkaar kunnen maken en uiteraard om gezamenlijk uw huwelijksdag te bespreken zodat wij voor u een offerte kunnen maken die helemaal bij uw wensen past.

Meer trouwfoto’s bekijken

Bruiloft op partyboot

Neem vrijblijvend contact met ons op via
071 - 501 85 28 en 06 - 553 600 38
of vraag een offerte aan.
Contact onsOfferte aanvragenBoot bezichtigen