Trouwen op het water met Varend Feesten

Stap letterlijk in het huwelijksbootje en beleef de mooiste dag van uw leven aan boord van de Koningin Juliana

Trouwen op het water, romantischer kan het toch niet, elkaar het jawoord geven op het fantastische buitendek van het partyschip de Koningin Juliana.

Het Partyschip de “Koningin Juliana” is een erkende trouwlocatie in de gemeente Kaag & Braassem / Teylingen en de gemeente Haarlemmermeer. Dat ons partyschip niet alleen in onze eigen gemeente een trouwlocatie is maar ook in omliggende gemeenten zegt eigenlijk al genoeg. Dankzij de sfeer die het partyschip de “Koningin Juliana” uitstraalt, is het dé trouwlocatie bij uitstek.

Hieronder vindt u een sfeerimpressie van de Koningin Juliana als trouwlocatie

Ook bestaat er de mogelijkheid om in een van de kerken die het Groene Hart rijk is te trouwen. Er zijn diverse kerken direct gelegen aan het water, waar wij op loopafstand of zelfs voor de kerk kunnen aanmeren.

Unieke fotoreportage voor het trouwen een boot

Trouwen op een boot is heel speciaal en moet dan ook zeker vastgelegd worden. Wat dacht u van een fotoreportage vanuit een sloep. Uw gasten blijven verzorgd achter aan boord op onze huwelijksboot. Onder het varen komt er een sloep langszij om het bruidspaar en de fotograaf op te halen. Vervolgens wordt u over het prachtige plassengebied gebracht naar een van de twee twaalfkantige molens gelegen aan de Koppoel te Rijpwetering. Dit zijn overigens de enige twee twaalfkantige molens ter wereld. Hier kunt u prachtige foto’s maken voor uw reportage. Het is natuurlijk ook mogelijk om op de huwelijksboot foto’s te maken, zo kan je ook een paar leuke groepsfoto’s creëren.

Gastvrijheid en service staan bij ons hoog in het vaandel, onze crew denkt graag met u mee

Bij ons aan op de huwelijksboot proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid.

Uiteraard kunt u uw hele bruiloft vanaf de huwelijksceremonie tot receptie/ diner en feestavond met muziek aan boord van onze partyboot laten plaatsvinden. Graag maken we een afspraak met u aan boord zodat we kennis met elkaar kunnen maken en uiteraard om gezamenlijk uw huwelijksdag te bespreken, zodat wij voor u een offerte kunnen maken die helemaal bij uw wensen past. Zo kunt u uw droom beleven door te trouwen op het water.

Meer trouwfoto’s bekijken

 

Bruiloft op partyboot

Een ideale trouwdag op de huwelijksboot

Wilt u graag letterlijk in het huwelijksbootje stappen dan kan dat op onze mooie boot Koningin Juliana. Deze boot heeft alles om uw huwelijk een mooi begin te geven. Het begin van de dag op de huwelijksboot kunt u zelf indelen. Wilt u de ceremonie in een kerk of op een andere locatie doen? Dan begint u eerst daar om vervolgens uw huwelijk groots te kunnen vieren op onze huwelijksboot. Ook kunt u trouwen op de huwelijksboot, dit kan mooi op het dek met uitzicht over het water. Na de ceremonie kan het feest op de boot beginnen. Om ervoor te zorgen dat het eruit ziet zoals u wilt kunt u overleggen wat uw voorkeuren zijn en kunt u ook enige accessoires meenemen zodat de ruimte helemaal naar uw wens wordt ingericht. Nu kan het feest beginnen en zorgen wij ervoor dat alles naar wens is zodat u kunt genieten met uw gasten. Er is een mooie dansvloer waar iedereen los kan gaan. Voor de muziek kunt u zelf een afspeellijst maken, een dj regelen of een bandje inhuren. Daarnaast kan een buffet of lunch ook geregeld worden, zodat u de hele dag kunt genieten van het trouwen op een boot.

 

Waarom trouwen op het water?

Uw huwelijksdag zou één van de beste dagen van uw leven moeten zijn en daarvoor is een goede locatie nodig. Er zijn veel verschillende plekken waar je de ceremonie kan doen evenals het feest erna. Trouwen op het water is hierbij wel een unieke ervaring. U kunt op de mooie Kagerplassen varen en het intieme moment van de ceremonie delen met het mooie en rustige beeld van het water. Zo kunt u letterlijk de huwelijksboot instappen en een fijne en leuke dag met uw dierbare beleven. Op de huwelijksboot zit een romantische intieme sfeer wat perfect is voor de start van een huwelijk. Daarnaast kunt u ook een geweldig feest geven en dansen op de dansvloer. Het trouwen op een boot is een unieke en bijzondere ervaring die u zeker niet kunt missen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via
0172 - 519 329
of vraag een offerte aan:
Contact onsOfferte aanvragenBoot bezichtigen