Trouwfeest op een boot van varend feesten vieren

Ons trouwfeest op een boot van Rederij van der Meer vieren werd een groot succes!

Via een neef van ons zijn wij op het idee gekomen om ons trouwfeest op een boot te gaan vieren. Onze neef heeft 2 jaar terug ook een feestje gehad op dit partyschip en onze ervaring toen was zeer goed en het partyschip trok ons vanwege de sfeer erg aan, zodoende zijn wij op het idee gekomen om ook ons trouwfeest op een boot van Rederij van der Meer ( VarendFeesten) te vieren.

Partyschip heeft een goede sfeer!

Wij hebben gekozen om het rondje Groene Hart te gaan varen, vanaf Alphen a/d Rijn via Leiden naar de Kagerplassen en verder door naar het Braassemermeer en dan verder weer richting Alphen a/d Rijn.

Het gehele feest aan boord voldeed aan onze verwachtingen, zelfs nog meer!

Het varen met de partyboot Koningin Juliana van Rederij van der Meer voldeed aan alle verwachtingen, eigenlijk zelfs nog meer. Tijdens het varen hebben we op groot scherm nog gekeken naar de WK voetbalwedstrijd Nederland Mexico gekeken. Deze wedstrijd hebben we gelukkig op de valreep gewonnen en het personeel verraste ons daarna met een glaasje Oranje Bitter. Onze ervaring was uitstekend, alleen nog een klein puntje. Mochten er mensen met kleine kinderen aan boord komen, wijs hun er dan op dat er geen kinderzwemvesten aan boord zijn. Zo kunnen de mensen daar zelf voor zorgen. Bert en Wil Verhoef 29 juni 2014 Trouwen op een boot

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: