Trouwfeest vieren op een boot

Trouwfeest vieren op een boot van VarendFeesten!

Wij wilden ons trouwfeest vieren op een boot en wij zijn bij rederij van der Meer ( Varendfeesten) terecht gekomen, omdat we het partyschip diverse malen voorbij ons huis hebben zien varen.

Wij hebben gekozen voor het partyschip Koningin Juliana van Varendfeesten omdat het van alle partyschepen die voorbij komen het de gezelligste uitstraling heeft.

Prachtig weer met een heerlijk zwoele avond voor het bruidspaarRomke en Jolanda

Gekozen hebben wij voor de vaarroute door het Groene Hart, via Alphen aan den Rijn verder via de Oude Rijn richting Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude dorp en zo door langs Leiden en Leiderdorp om vervolgens via het prachtige Kagerplassengebied verder te varen naar de Ringvaart van de Haarlemmermeer, vanaf daar ging de route door richting Aalsmeer en Rijssenhou tnaar het mooie Westeinderplassengebied met de prachtige bovenlanden van de Haarlemmermeer. Vervolgens ging de route voor het laatste deel ook nog over de Braassemermeer en was de mooie tocht om 22.30 uur weer ten einde.

Het varen op de partyboot Koningin Juliana voldeed ruim aan onze verwachtingen en ook de gemaakte afspraken werden volledig nagekomen.

Crew van VarendFeesten is verwarmend, wij voelden ons thuis!

Wij en al onze gasten hebben het varen op de Koningin Juliana als zeer prettig ervaren. Wij voelden ons gast en tegelijkertijd voelden we ons thuis. De aandacht van de gastheer, gastvrouw en personeel was verwarmend.

Groeten,

Romke en Jolanda Paauw – Alphen aan den Rijn

trouwfeest vieren op een boot

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: