Trouwlocatie op het water op een boot van Varend Feesten

Partyschip de Koningin Juliana als trouwlocatie en feestlocatie

14 Mei 2010 was onze grote dag! En wat een grote dag, trouwen op het water op een boot van Varendfeesten was een geweldige en unieke belevenis. Het was een geweldig feest, alles tip top in orde geregeld door Rederij van der Meer! Het partyschip was prachtig versierd en na een paar weken van slecht weer scheen de zon volop. Heel bijzonder om het huwelijk te voltrekken op een partyboot

Trouwen op het water was heel bijzonder, een unieke belevenis om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen!

Helaas was het net niet warm genoeg om de ceremonie op het buitendek van het partyschip te doen. Bij Rederij van der Meer kan bij warm en zonnig weer alles naar het bovendek worden verplaats en dan buiten worden getrouwd! En wie wil dat nou niet!

Op aanraden van Peggy en Peter (die inmiddels veel ervaring hebben met verschillende ambtenaren) hadden wij de heer Bulk als trouwambtenaar, en wat een geweldige man is dit! Mede door hem is de ceremonie op het partyschip heel persoonlijk geworden.

Na het trouwen op de partyboot volde de champagne en de bruidstaart, die ook door rederij van der Meer was verzorgd. Nou mogen we wel zeggen dat dat heeft gesmaakt! Na een kleine rondvaart door het lage land, waar vooral de opa en oma van Martijn erg van genoten, omdat ze bij de kapitein in de stuurhut mochten staan en daardoor een prachtig uitzicht over de polder hadden. Om 20.00 uur kwamen we terug aan land zodat de gasten voor de feestavond konden inschepen. IEDEREEN met de voetjes van de vloer, een DJ die goed aanvoelde wat het publiek wilde, lekkere hapjes en voldoende drank! Grandioos!

Afscheid met een sloep en uitgezwaaid worden door alle gasten die vanaf het panoramadek met sterretjes gereed stonden gaf het gevoel van een filmscène!

Een van de hoogtepunten was toch wel het eind van de avond. Met een sloep van boord gehaald worden was een prachtig moment. In het donker op zo’n grote plas, alle gasten boven op het dek met sterretjes en een wensballon de lucht in! Het leek wel een beetje op een scène van de film Titanic, gelukkig wel met een betere afloop. Wij zijn toen lekker naar huis gegaan, de rest van de gasten kon nog even verder feesten op het partyschip!

Peggy en Peter jullie vooral bedankt om deze bijzondere dag voor ons zo vlekkeloos te laten verlopen, ook bedankt voor al jullie ideeën om deze dag nog specialer te maken! Natuurlijk ook de rest van het personeel bedankt! De kok had voor heerlijke hapjes en broodjes gezorgd en het bedienend personeel heeft werkelijk het vuur uit de sloffen gelopen om iedereen te voorzien hapjes en drankjes.

Femke en Martijn – Leiden

trouwen op het water

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: