Uitje op het water

Gezellige uitje op het water met Seniorenkoor Eigenwijs

Om ervoor te zorgen dat het partyschip Koningin Juliana op tijd gereed lag om de 95 gasten van Seniorenkoor Eigenwijs om 10.30 uur te ontvangen was er al vroeg in de morgen bedrijvigheid aan boord van het partyschip Koningin Juliana. Wederom had het koor gekozen voor een uitje op het water en mochten wij voor de derde keer deze dag voor het koor verzorgen.

Ons team had er heel veel zin in want het is natuurlijk hartstikke leuk om een gezelschap terug te mogen ontvangen. Hierdoor krijg je toch een band met een gezelschap en dat is fijn werken. Bovendien is de sfeer onder de koor leden echt fantastisch, er heerst  een heerlijk ontspannen en gezellige sfeer aan boord en er wordt onder het varen volop gelachen en gezongen.

Volop gezelligheid aan boord met lekker eten en drinken!!

De vaarroute rondje Groene Hart kon helaas door een stremming in de Oude Rijn niet doorgaan, maar dat mocht de pret niet drukken. De aangepaste route  ging  via de Ringvaart van de Haarlemmermeer richting de Westeinderplassen met de prachtige bovenlanden van de Haarlemmermeer, vervolgens werd er voor het laatste deel van de vaartocht koers gezet richting de Kagerplassen.

Ook dit jaar heeft het bestuur  van het koor de gasten weer goed verzorgd met koffie met heerlijk vers gebak, een uitgebreide lunch, drankjes en in de middag nog koffie/ thee met een bonbon!

Wij hebben het wederom enorm gewaardeerd dat jullie weer met ons zijn gaan varen en ons hele team van gisteren bedankt jullie voor jullie entousiasme en hopelijk mogen we jullie volgend jaar wederom aan boord van ons partyschip ontvangen!!

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: