Vaartocht Westeinderplassen

Vaartocht Westeinderplassen met de Klup Gouda!!

Gekozen werd voor de prachtige vaartocht Westeinderplassen. Samen met Saskia Korst van de Klup Gouda werd het progamma besproken. Aangezien de Klup Gouda al eerder met ons gevaren heeft en toentertijd er gekozen werd voor het andere prachtige plassengebied Kagerplassen werd dit jaar gekozen voor de Westeinderplassen met de fantastische bovenlanden van de Haarlemmermeer en natuurlijk een stukje Ringvaart van de Haarlemmermeer.

Om 14.00 uur gingen onder het genot van koffie/ thee met een lekker plakje cake de trossen los en werd er via de Ringvaart van de Haarlemmermeer koers gezet richting de Westeinderplassen. Onder het varen werd er door de schipper van alles verteld over de omgeving en het plassengebied. tevens waren de gasten ook van harte welkom in de stuurhut en hier werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Het weer was deze dag lekker warm en de gasten hebben dan ook heerlijk van de omgeving en het weer kunnen genieten op het zonnedek.

Wij vonden het wederom heel erg leuk om wederom voor deze groep te mogen varen en het leuke was dat heel veel gasten ons nog herkenden en vooral ook het eten van de vorige boottocht zo lekker vonden.

Wij bedanken Saskia en de Klup voor het vertrouwen wat zij in ons hebben en hopelijk mogen wij u en uw gasten in de toekomst wederom ontvangen.

vaartocht Westeinderplassen

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: