Varen in Leiden met partyboot Koningin Juliana

Varen in Leiden en Groene hart met OKVV was een groot succes!

Op 24 april 2014 lag de Koningin Juliana al vroeg paraat. Om 09.45 uur arriveerde namelijk de bus met 55 goedgeluimde dames. Zij kwamen voor een programma met o.a. varen in Leiden met tevens een tussenstop aan deze mooie stad zodat zij voor ruim een uur de stad Leiden konden gaan verkennen.

Bij vertrek van de vaartocht naar Leiden werd er aan de dames verse koffie aangeboden met een heerlijk gebakje. Via de mooie Kagerplassen werd er koers gezet richting Leiden.

Geslaagde dag met prachtig weer, heerlijk eten, varen in Leiden en omgeving Groene Hart!

Na het bezoek aan de stad was het natuurlijk hoog tijd voor de inwendige mens en er stond dan ook een uitgebreid warm en koud buffet voor de dames klaar. Uiteraard kon een dessert voor de dames natuurlijk niet ontbreken!

Via de Oude Rijn werd er koers gezet richting Alphen a/d Rijn en Woubrugge om vervolgens via de Braassemermeer en natuurgebied de Hemmen weer richting de Ringvaart van de Haarlemmermeer te varen.

16.00 uur werd er weer aangemeerd aan onze thuishaven te Roelofarendsveen

Referentie van de klant : Beste Peter wij hebben genoten van het schip het heerlijke eten de plezierige bediening en het prachtige weer maakte dat het een dag met gouden randje was!!! Namens de dames van de Oud Katholieke Vereniging Egmond onze hartelijk dank. Hartelijke groet Nel Lassooy en Afra van Balen

varen in Leiden

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: