Varen met diner

Varen met diner aan boord van het partyschip Koningin Juliana!

Wij zijn bij Rederij van der Meer ( varendfeesten) terechtgekomen omdat wij dit partyschip al vaak hebben zien varen. En varen met diner sprak ons erg aan en het is een leuke afwisseling met een gewoon restaurant.

Wij hebben gekozen voor de vaartocht over de Weseinderplassen, richting Aalsmeer en Kudelstaart en daarna zijn we via de Ringvaart van de Haarlemmermeer nog naar het prachtige Kagerplassen gebied gevaren.

Het varen op de partyboot Koningin Juliana was heel goed en boven onze verwachtingen.

Alleraardigste bemanning

De aankomst op de partyboot was al anders dan in een gewoon restaurant. Het was mooi weer en iedereen werd met een drankje verwelkomd en kon dan kiezen om boven op het buitendek of het middendek te verblijven.

De kinderen konden overal heen lopen en mochten zelfs even bij de kapitein achter het roer staan. Ze konden op de voorsteven kijken en op het benedendek konden ze spelen.

Voor de minder validen is er een rolstoellift en wordt men goed geholpen door de alleraardigste bemanning van het schip.

Het was top en de Rederij verdient een 10!!!!!

Het uitgebreide heerlijke buffet wat op het partyschip bereidt wordt stond benedendeks opgesteld, daardoor liep men gezellig door elkaar heen en kom je iedereen makkelijk ontmoeten. Overal zijn er gezellige zitjes en de bediening is allerhartelijkst.

Van onze gasten hebben wij heel veel lovende berichtjes ontvangen, het was top!!!

Onze ervaring is dat deze partyboot van Rederij van der Meer een volle 10 verdient!!!!!!!!!!

Groeten,

Jan en Tea Roubos – Nieuw Vennep

Varen met diner

 

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: