varen over de Westeinder

Met de partyboot van Rederij van der Meer varen over de Westeinder en Kaag was een succes

Wij zijn bij de partyboot Koningin Juliana van Rederij van der Meer terecht gekomen via een advertentie in het Witte Weekblad van Alphen.

Wij zochten voor onze uitgaansdag met alle vrijwilligers een leuke locatie, waarbij iedereen met iedereen in contact kan komen en men elkaar kan opzoeken, waarbij we de mensen tevens willen laten genieten van de natuur of andere interessante gelegenheden. Omdat we ook rekening moeten houden met de mobiliteit van onze vrijwilligers was jullie partyboot een uitstekende optie en daarom hebben wij gekozen voor de partyboot van Varendfeesten.

Varen over de Westeinder en Kaag was boven verwachting

Het varen over de Westeinder en de Kagerplassen voldeed geheel aan onze verwachtingen, eigenlijk was het zelfs boven verwachting, van alle 64 deelnemers hebben wij niets dan lof ontvangen voor de vaartocht op de Koningin Juliana. De route over de Westeinder en de Kaag vond men prachtig en het eten en drinken vonden zij geweldig en ook de bediening en de vriendelijke bemanning.

Eten en drinken was geweldig en de bediening heel vriendelijk

In het kort kunnen wij dan ook het volgende over Rederij van der Meer zeggen:

Hierboven staat e.e.a. al duidelijk omschreven, maar ook in de voorbereidingen van onze uitgaansdag hebben wij de samenwerking met u als zeer prettig ervaren. Ook de laatste aanpassingen zoals het tussentijds van boord kunnen gaan hebben wij zeer gewaardeerd.

Namens het bestuur wil ik u dan ook zeker de complimenten overbrengen.

Vriendelijke groet Ton Fontijn

varen over de westeinder

 

 

 

 

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: