Verjaardag vieren op partyboot

“Het mooiste feest van mijn leven, helemaal top!”

Verjaardag vieren op partyboot de Koningin Juliana was geweldig! Door enthousiaste verhalen van andere mensen ben ik bij Varend Feesten terecht gekomen. Omdat de Koningin Juliana een mooie boot is en groot genoeg is om een feest op te geven, heb ik gekozen om mijn vijftigste verjaardag te vieren op de partyboot van Varend Feesten.

Verjaardag vieren op partyboot met rondvaart Westeinderplassen

Ik had het mooiste feest van mijn leven, helemaal top! Het was erg gezellig met al mijn familie en bekenden. Mijn grote vriend Marco de Hollander die zong en we hebben de polonaise gelopen. Ook hebben we nog bingo gespeeld.

Alles is volgens onze verwachtingen verlopen en we mochten zelfs eerder aan boord van de partyboot om spullen klaar te zetten. De kapitein heeft ons goede gevaren, het personeel was heel behulpzaam en het eten was super. Mijn moeder vond het ook prachtig!

Sjaak Vermeulen – Nieuwveen

verjaardag vieren op partyboot

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: