Verlichte botenshow Aalsmeer

verlichte botenshow aalsmeer Partyschip Koningin Juliana was wederom aanwezig op de verlichte botenshow Aalsmeer

Op 7 september 2013 lag ons partyschip de Koningin Juliana wederom gereed om weer mee te gaan varen met de verlichte botenshow Aalsmeer.

Dit jaar was ons partyschip ingehuurd door Angela Brug, zij gaf een geweldig feest aan boord ter ere van haar 50ste verjaardag. Angela is bij ons terechtgekomen omdat zij weet dat de partyboot Koningin Juliana altijd in de buurt vaart en ons partyschip leek haar zeer geschikt voor het feest wat zij voor ogen had.

Bewust heeft zij gekozen voor de 7e september zodat de gasten en van het varen konden genieten en natuurlijk van de verlichte botenshow Aalsmeer. Tevens werd er om 23.00 uur wederom als alle andere jaren weer een fantastisch vuurwerk verzorgd.

Wederom prachtig vuurwerk!!!

Na het vuurwerk kon de dj aan zijn werk en konden de gasten tot 01.00 uur genieten van de muziek, een hapje en een drankje.

hieronder nog een leuke reactie van Angela:

Het deed volledig aan de verwachtingen en het was een geweldige avond, iedereen was zeer tevreden. Ik heb heel veel positieve reacties gehad  van mijn gasten en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Angela Brug-  Leimuiden

Heeft u interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0172 - 519 329
of of vraag een offerte aan: