Voorjaarsactie 20 jaar Varend Feesten

Het vaarseizoen 2018 bij Rederij van der Meer  is van start gegaan!

Tussen 21 februari en 21 maart bieden we een leuke voorjaarsactie aan vanwege ons 20 jarig bestaan, boekt u in deze periode een varend feest bij ons dan krijgt  u 5 % korting op uw offerte aangeboden.

Vaar mee en geniet van een heerlijke rondvaart of boottocht op het water. Wij bieden u onder het genot van een hapje en een drankje een fantastisch uitzicht over de prachtige plassen gelegen in het Groene Hart. Uiteraard zijn er nog tal van andere vaarroutes met onze partyboot mogelijk. 

Partyschip Koningin Juliana:
Dankzij twee binnendekken en meerdere buitendekken leent het partyschip zich uitstekend voor allerlei evenementen. Het partyschip heeft op elk binnendek haar eigen gezellige scheepsbar. Een volledig ingerichte keuken zorgt ervoor dat het culinair aan boord goed geregeld is. Het partyschip rolstoeltoegankelijk.

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen:
Romantischer kan het niet, op de mooie wateren van het Groene Hart elkaar op het buitendek van de sfeervolle partyboot Koningin Juliana het JA woord geven.
Het partyschip is niet alleen een fantastische trouwlocatie maar tevens een toplocatie om uw receptie en diner met aansluitend een spetterende feestavond te vieren.
Met als spectaculaire afsluiting samen romantisch per sloep het feestende gezelschap te verlaten die u allen van het panoramadek uitzwaaien is uw bruiloft van het begin tot het einde een dag met een gouden randje geworden.

Vaargebied en ligging:
De thuishaven van het partyschip ligt midden in het Groene Hart in de Ringvaart van de Haarlemmermeer te Roelofarendsveen. Vanaf deze locatie zijn de Kagerplassen maar ook de Westeinderplassen en het Braassemermeer in een handomdraai te bereiken. Rederij van der Meer beschikt over twee eigen opstapplaatsen met parkeergelegenheid.

Uiteraard is het vaargebied net als de opstapplaats bespreekbaar.